32 °C Budapest

Meglepődtek az ellenőrök a Lidl-ben...

Pénzcentrum
2006. június 21. 16:00

Csaknem 18 ezer fontra büntettek egy edmontoni Lidl szupermarketet, mivel az ellenőrök egérürüléket találtak a polcokon és a termékek csomagolásain. Hasonló esettel hazánkban is találkozhattunk már, igaz egy másik lánc kapcsán...


A Lidl-t a bírság megfizetése mellett utasították, hogy alaposan takaríttassa ki a helyiséget és állítson fel egy csoportot, melynek az a feladata, hogy megakadályozza a rágcsálók visszatérését.

Az ellenőrök az eset másnapján visszatértek az üzletbe és azt tapasztalták, hogy a kért intézkedések egyike sem valósult meg.

A Lidl álláspontja szerint teljes mértékben betartották az egészségügyi előírásokat, a büntetést ezért indokolatlannak tartják.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22