0 °C Budapest

Nem panaszkodhat a Tesco!

Pénzcentrum
2006. június 20. 12:54

A Tesco áruházakban a Foci VB jótékony hatása a sörforgalomra már a világverseny első hétvégéjén is megmutatkozott. A múlt héten végre a nyár is beköszöntött, és a sörfogyasztás tovább emelkedett. Az elmúlt hétvégén az átlagosnál több mint másfélszer nagyobb mennyiségű sör fogyott a Tesco hipermarketekben.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


A tavalyi évre jellemző volt, hogy az üveges kiszerelésű sörök keresettebbek voltak a dobozos söröknél. Megnőtt az érdeklődés a sörkülönlegességek, mint például a vörös, a búza- és kukoricasörök iránt is. Az idei évre is jellemzőek ezek a trendek, és a kifejezetten a VB-re szóló ajánlatok is igazán kedveltek. Mivel jelentősen megugrik egyes háztartások sörigénye, praktikus választás a 6-8 üveg sört tartalmazó multipack, a 24-es tálcás kiszerelés vagy az 5 l-es bulihordó.

A Tesco áruházak műszaki osztályain is tovább folytatódnak a foci VB-hez kapcsolódó akciók. A nagysikerű VB katalógus ajánlatai sokakat vonzottak. A műszaki cikkek forgalma, egyes TV-k, DVD-lejátszók, illetve felvevők megnövekedett eladásainak köszönhetően mintegy 3-szoros volt egy átlagos májusi hónaphoz képest. Júniusban a hűtőszekrények kerülnek előtérbe. A kibővült választékban a legkeresettebbek a kombi hűtők, melyek akár kedvező feltételű hitellel is megvásárolhatók. A kánikulával pedig a szezonális terméknek számító ventillátorok, klímaberendezések is megjelentek a Tesco hipermarketekben.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 8. szerda
Mária
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?