28 °C Budapest

Újabb botrány rázta meg Olaszországot

Pénzcentrum
2006. június 19. 05:30

Megrázták Olaszországot a hírek, melyek szerint az ország utolsó királyának fiát, Viktor Emánuel herceget letartóztatták, mivel erős a gyanú, hogy részt vett egy prostitúciós hálózat felépítésében és működtetésében.Az olasz állami televízió rögtön a letartóztatást követően beszámolt arról, hogy az esethez Bulgária egykori uralkodójának, majd 2001 és 2005 közötti miniszterelnökének, II. Simeonnak is köze volt. Simeon az olasz herceg unokatestvére.

A Corriere della Sera híradása szerint az előkelő urak a szexbiznisz mellett játékgépekkel is foglalkoztak. A gyanú szerint egy svájci kaszinóba szerveztek hölgyeket és Líbiából, valamint Oroszországból szereztek be nyerőgépeket a pénzmosási műveleteik segítéséhez.

A 69 éves Viktor Emánuelt pénteken tartóztatták le az észak-olaszországi Leccoban és azóta is fogva tartják. A hírek Olaszországban még a foci-vb-t is kiütötték a vezércikkek közül, mindenki elképedve áll a történtek előtt.
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 25. szombat
Vilmos
25. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?