7 °C Budapest

Kicsivel 270 alatt

Pénzcentrum
2006. június 15. 09:27

Gyakorlatilag alig változott a forint árfolyama a bankközi devizapiacon, egy euróért 269.5 Ft-ot kell most adni. Ez minimális erősödés a tegnap délutáni 270 körüli szinthez képest. A piac továbbra is igen törékeny, a globális hangulat és a megszorító intézkedések újabb részletei együtt befolyásolják az árfolyamot. eurhufcompA Monetáris Tanács hétfőn ülésezik, a piac változatlan kamatszintre

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Gyakorlatilag alig változott a forint árfolyama a bankközi devizapiacon, egy euróért 269.5 Ft-ot kell most adni. Ez minimális erősödés a tegnap délutáni 270 körüli szinthez képest. A piac továbbra is igen törékeny, a globális hangulat és a megszorító intézkedések újabb részletei együtt befolyásolják az árfolyamot.

eurhufcomp
eurhufcomp

A Monetáris Tanács hétfőn ülésezik, a piac változatlan kamatszintre számít. Egy változtatás feltehetően inkább csak zavarokat okozna. Nagy kérdés, hogy az adóemelések miatt várható inflációnövekedést a jegybank hogyan kezeli majd, illetve a kormány árfolyamgyengítő szándéka és a jegybank erős forintpolitikája milyen eredőre vezet.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. december 2. csütörtök
Melinda, Vivien
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?