0 °C Budapest

Ki pénzelte a kampányt 2 - A Társaság visszavág!

Pénzcentrum
2006. május 8. 09:30

Múlt hét pénteken írtunk arról, hogy Gémesi György volt MDF-s képviselő, Gödöllő polgármestere szerint, az MDF kampányát Leisztinger Tamás vállalkozó pénzelte a Tisztelet Társaságán keresztül. Nos, a válasz megérkezett. Az alábbiakban közzé tesszük a Társaság állásfoglalását.

Múlt hét pénteken írtunk arról, hogy Gémesi György volt MDF-s képviselő, Gödöllő polgármestere szerint, az MDF kampányát Leisztinger Tamás vállalkozó pénzelte a Tisztelet Társaságán keresztül. Nos, a válasz megérkezett. Az alábbiakban közzé tesszük a Társaság állásfoglalását.

"A Tisztelet Társasága, mint a négy parlamenti pártot, három - a szépkorúak életvitelét segítő - ponttal kerete fel a közös együttműködés reményében. (Tisztelet Kreditrendszer, Kegyeleti Járandóság, 3% gyermekek után járó alanyi nyugdíjemelés)

A pártok közül a Magyar Demokrata Fórum volt, aki (nem egyedüliként jelzett vissza, de) Társaságunk számára is megfelelő együttműködés keretében vállalta fel a három javaslat képviseletét. Ennek köszönhetően szervezetünk és az MDF között kölcsönös megállapodás jött létre. Az "állítólagosan senki által nem látott megállapodást" a hazai sajtó szinte teljes részvételével lett aláírva 2006. február 14.- én a Parlament kávéházban a két fél által.

A Tisztelet Társasága visszautasítja azt az állítását a volt képviselő úrnak, hogy szavazatokkal házalt volna.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Továbbá szervezetünk méltatlannak találja a Gémesi úr elkeseredett próbálkozását, hogy választási vereségének kimagyarázására most éppen Társaságunkat és ezáltal 145. 000 idős embert, azaz szépkorú tagságúnkat próbálja felhasználni.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

NAPTÁR
Tovább
2023. február 9. csütörtök
Abigél, Alex
6. hét
Február 9.
Pizza világnap
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?