3 °C Budapest

Sztrájk az Auchanban? - A dolgozók megunták...

Pénzcentrum
2006. április 7. 10:00

Sztrájkbizottságot alakított az Auchan Magyarország Kft-nél működő munkahelyi szervezet felkérésre a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete, a francia tulajdonos képviselője ugyanis február elején látszatkonzultációt kezdeményezett az idei bérezésről, a munkavállalók képviselőinek véleménye pedig meghallgatás nélkül maradt - írja a Népszabadság.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Sztrájkbizottságot alakított az Auchan Magyarország Kft-nél működő munkahelyi szervezet felkérésre a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete, a francia tulajdonos képviselője ugyanis február elején látszatkonzultációt kezdeményezett az idei bérezésről, a munkavállalók képviselőinek véleménye pedig meghallgatás nélkül maradt – írja a Népszabadság.
A vezetés 2.7%-os béremelést javasolt, a KASZ azonban kollektív munkaügyi vitát kezdeményezett, melyre írásos elutasító választ kapott.
A dolgozók képviselői tisztességes béremelésről, munkaruha juttatásról, étkezési utalványról, valamint a késő esti hazajutás költségeinek megtérítéséről tárgyalnának. A lap információi szerint húsvét előtt nem tervezik a munkabeszüntetést.
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 6. hétfő
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?