7 °C Budapest

Tavasztól kevesebb dugó várható

Pénzcentrum
2006. március 21. 08:22

A kormányzat hárommilliárd forintos támogatásával 30 kilométer út újulhat meg a főváros idei, 200 kilométerre kiterjedő útfelújítási programja keretében - mondta Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter. Az idén több mint 170 útszakaszt korszerűsítenek 21 milliárd forintból.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
A kormányzat hárommilliárd forintos támogatásával 30 kilométer út újulhat meg a főváros idei, 200 kilométerre kiterjedő útfelújítási programja keretében - mondta Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter. Az idén több mint 170 útszakaszt korszerűsítenek 21 milliárd forintból – írja a Kormányzati Hírportál.
Ezt a 3 milliárd forintot abból a 10 milliárdból biztosítják, amit az útügyi igazgatás múlt évi átszervezésével sikerült megtakarítani - közölte a tárcavezető.
Demszky Gábor főpolgármester elmondta, az idén öt szakaszban megvalósuló útfelújítási program első üteme - több mint 30 utca megújítása - április végére befejeződik. Köztük lesz a Lánchíd utca is, amire 45 millió forintot költenek.
Vajda Pál főpolgármester-helyettes hangsúlyozta, hogy a munkálatokat megpróbálják úgy ütemezni, hogy a város átjárhatóságát biztosítsák.
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. december 1. szerda
Elza
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?