7 °C Budapest

Két vitát szeretne a miniszterelnök

Pénzcentrum
2006. március 7. 10:30

Két külön miniszterelnök-jelölti vitát javasol Gyurcsány Ferenc, aki szerint előbb a parlamenti pártok listavezetői, majd a legnagyobb kormánypárt és a legnagyobb ellenzéki párt jelöltje ütköztetné programját - közölte Gál J. Zoltán államtitkár, az MSZP kampányának kommunikációs vezetője - írja az inforadio.hu

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Két külön miniszterelnök-jelölti vitát javasol Gyurcsány Ferenc, aki szerint előbb a parlamenti pártok listavezetői, majd a legnagyobb kormánypárt és a legnagyobb ellenzéki párt jelöltje ütköztetné programját - közölte Gál J. Zoltán államtitkár, az MSZP kampányának kommunikációs vezetője – írja az inforadio.hu
"A Fidesz már negyedszer módosította az álláspontját, ezért a vitáról folyó vitát lezárandó, Gyurcsány Ferenc kormányfő, az MSZP miniszterelnök-jelöltje azt kezdeményezi, hogy 2006. április 3-án a parlamenti pártok listavezetőinek négyes vitáját rendezzék meg, majd 2006. április 5-én kétoldalú vitára várja a Fidesz majdan megnevezendő miniszterelnök-jelöltjét" - mondta.
Gál J. Zoltán hozzátette: Gyurcsány Ferenc véleménye szerint a két vita szolgálja Magyarország érdekeit, segíti az állampolgárokat az eligazodásban.

A vitákat a legszélesebb nyilvánosság előtt kell megrendezni, a részletekről való egyeztetésnek pedig akkor jön el az ideje, ha a Fidesz végre megalkotja programját és megnevezi miniszterelnök-jelöltjét - mondta a szocialista politikus.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. december 2. csütörtök
Melinda, Vivien
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?