11 °C Budapest

Synergon rendszer KELER Rt-nél

Pénzcentrum
2005. október 20. 11:34

A Synergon Informatika Rt. átadta a Központi Elszámolóház és Értéktár Rt. részére fejlesztett központi jogosultság-nyilvántartó rendszert. Az egyedi megoldás egyszerűsítette, átláthatóbbá tette a KELER Rt. informatikai folyamatait, ezáltal növelte a felhasználók hatékonyságát.

 
A Synergon Informatika Rt. átadta a Központi Elszámolóház és Értéktár Rt. részére fejlesztett központi jogosultság-nyilvántartó rendszert. Az egyedi megoldás egyszerűsítette, átláthatóbbá tette a KELER Rt. informatikai folyamatait, ezáltal növelte a felhasználók hatékonyságát.
A 2005 elején meghirdetett meghívásos pályázat nyerteseként a Synergon Informatika Rt. fejlesztette a KELER Rt. központi jogosultság-nyilvántartó rendszerét, amelynek átadására néhány héttel ezelőtt került sor. A KELER Rt. különböző rendszereket, alkalmazásokat működtet, amelyek eltérő jogosultságstruktúrákkal rendelkeznek. A Synergon egyedi fejlesztésű rendszere lehetővé teszi az eltérő jogosultság-felhasználó összerendelések egységes nyilvántartását, valamint támogatja a jogosultságkezelés belső eljárásrendjét. Ez a megoldás univerzálisan alkalmazható, bármely informatikai alkalmazással képes együttműködni.
A rendszer bevezetését megelőzően a KELER Rt. informatikai alkalmazásai különböző jogosultsági rendszerek alapján működtek. A jogosultsági szintek nyilvántartása és adminisztrációja igen bonyolult, nehezen kezelhető feladat. A Synergon megoldása lehetővé teszi az összes alkalmazás jogosultság-nyilvántartásának központi kezelését. A korábbi, akár papír alapon történő jóváhagyási folyamatok most egyszerűen integrálhatóak egy könnyen kezelhető webes felületre. A rendszer workflow alapú, akár minden igényt rögzíthet, és alkalmas lehet az érintettek elektronikus levélben történő értesítésére és a kapcsolódó események naplózására is.
A KELER Rt. a fenti problémakör megoldására a Synergont választotta, a társaság ezen a területen is biztos szakértelemmel és megfelelő referenciákkal rendelkezik. A Synergon komplett, az üzleti és biztonsági igényeknek teljes mértékben megfelelő rendszert vezetett be, felhasználva rendszerintegrátori képességeit.
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 27. szombat
Zita
17. hét
Április 27.
Morse nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem