11 °C Budapest

Synergon rendszer KELER Rt-nél

Pénzcentrum
2005. október 20. 11:34

A Synergon Informatika Rt. átadta a Központi Elszámolóház és Értéktár Rt. részére fejlesztett központi jogosultság-nyilvántartó rendszert. Az egyedi megoldás egyszerűsítette, átláthatóbbá tette a KELER Rt. informatikai folyamatait, ezáltal növelte a felhasználók hatékonyságát.

 
A Synergon Informatika Rt. átadta a Központi Elszámolóház és Értéktár Rt. részére fejlesztett központi jogosultság-nyilvántartó rendszert. Az egyedi megoldás egyszerűsítette, átláthatóbbá tette a KELER Rt. informatikai folyamatait, ezáltal növelte a felhasználók hatékonyságát.
A 2005 elején meghirdetett meghívásos pályázat nyerteseként a Synergon Informatika Rt. fejlesztette a KELER Rt. központi jogosultság-nyilvántartó rendszerét, amelynek átadására néhány héttel ezelőtt került sor. A KELER Rt. különböző rendszereket, alkalmazásokat működtet, amelyek eltérő jogosultságstruktúrákkal rendelkeznek. A Synergon egyedi fejlesztésű rendszere lehetővé teszi az eltérő jogosultság-felhasználó összerendelések egységes nyilvántartását, valamint támogatja a jogosultságkezelés belső eljárásrendjét. Ez a megoldás univerzálisan alkalmazható, bármely informatikai alkalmazással képes együttműködni.
A rendszer bevezetését megelőzően a KELER Rt. informatikai alkalmazásai különböző jogosultsági rendszerek alapján működtek. A jogosultsági szintek nyilvántartása és adminisztrációja igen bonyolult, nehezen kezelhető feladat. A Synergon megoldása lehetővé teszi az összes alkalmazás jogosultság-nyilvántartásának központi kezelését. A korábbi, akár papír alapon történő jóváhagyási folyamatok most egyszerűen integrálhatóak egy könnyen kezelhető webes felületre. A rendszer workflow alapú, akár minden igényt rögzíthet, és alkalmas lehet az érintettek elektronikus levélben történő értesítésére és a kapcsolódó események naplózására is.
A KELER Rt. a fenti problémakör megoldására a Synergont választotta, a társaság ezen a területen is biztos szakértelemmel és megfelelő referenciákkal rendelkezik. A Synergon komplett, az üzleti és biztonsági igényeknek teljes mértékben megfelelő rendszert vezetett be, felhasználva rendszerintegrátori képességeit.
Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

NAPTÁR
Tovább
2024. március 4. hétfő
Kázmér
10. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem