29 °C Budapest

Synergon rendszer KELER Rt-nél

Pénzcentrum
2005. október 20. 11:34

A Synergon Informatika Rt. átadta a Központi Elszámolóház és Értéktár Rt. részére fejlesztett központi jogosultság-nyilvántartó rendszert. Az egyedi megoldás egyszerűsítette, átláthatóbbá tette a KELER Rt. informatikai folyamatait, ezáltal növelte a felhasználók hatékonyságát.

 
A Synergon Informatika Rt. átadta a Központi Elszámolóház és Értéktár Rt. részére fejlesztett központi jogosultság-nyilvántartó rendszert. Az egyedi megoldás egyszerűsítette, átláthatóbbá tette a KELER Rt. informatikai folyamatait, ezáltal növelte a felhasználók hatékonyságát.
A 2005 elején meghirdetett meghívásos pályázat nyerteseként a Synergon Informatika Rt. fejlesztette a KELER Rt. központi jogosultság-nyilvántartó rendszerét, amelynek átadására néhány héttel ezelőtt került sor. A KELER Rt. különböző rendszereket, alkalmazásokat működtet, amelyek eltérő jogosultságstruktúrákkal rendelkeznek. A Synergon egyedi fejlesztésű rendszere lehetővé teszi az eltérő jogosultság-felhasználó összerendelések egységes nyilvántartását, valamint támogatja a jogosultságkezelés belső eljárásrendjét. Ez a megoldás univerzálisan alkalmazható, bármely informatikai alkalmazással képes együttműködni.
A rendszer bevezetését megelőzően a KELER Rt. informatikai alkalmazásai különböző jogosultsági rendszerek alapján működtek. A jogosultsági szintek nyilvántartása és adminisztrációja igen bonyolult, nehezen kezelhető feladat. A Synergon megoldása lehetővé teszi az összes alkalmazás jogosultság-nyilvántartásának központi kezelését. A korábbi, akár papír alapon történő jóváhagyási folyamatok most egyszerűen integrálhatóak egy könnyen kezelhető webes felületre. A rendszer workflow alapú, akár minden igényt rögzíthet, és alkalmas lehet az érintettek elektronikus levélben történő értesítésére és a kapcsolódó események naplózására is.
A KELER Rt. a fenti problémakör megoldására a Synergont választotta, a társaság ezen a területen is biztos szakértelemmel és megfelelő referenciákkal rendelkezik. A Synergon komplett, az üzleti és biztonsági igényeknek teljes mértékben megfelelő rendszert vezetett be, felhasználva rendszerintegrátori képességeit.
Nagy siker a közösségépítő agrárprogram: így fogadhatsz Te is örökbe egy birsalmafát

Hatalmas siker a birsalmafa-örökbefogadó program, az a cél pedig, hogy közösséget építsenek, egyre inkább beérni látszik.

Semmit nem ér csak az ötlet: sok magyar így rontja el az esélyeit arra, hogy a saját főnöke lehessen

Sokakat vonz az, hogy a saját főnöke legyen, ráadásul többen éreztük már úgy, hogy olyan ötlettel rukkoltunk elő, ami tényleg felpörgetné a piacot.

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 19. péntek
Huba
33. hét
Augusztus 19.
Humanitárius világnap
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?