2020. július 9. csütörtök Lukrécia

Pótvizsgán Európa népautója: modernebb, de drágább lett a Captur + videó


Ahogyan általánosságban az újabb autókról elmondható, az új Renault Captur is drágább lett, mint az elődmodell, hiszen több technikát passzíroztak bele. Ennek ellenére nem egy rossz autó, sőt, az elődhöz képest fényévekkel komolyabb, jobb lett. Mutatjuk, hogyan teljesített a pótvizsgán.

Nem véletlenül adtak el több százezret az előző verzióból Európában: a Renault Capturt talán csak a Clio tudta megelőzni a márka kínálatában. Az előző modell relatíve olcsó volt, hiszen már 4,5 millió forint körül ki lehetett hozni a legalapabb modellt a szalonból. Oké, olcsó, de azért nem voltunk teljesen megelégedve az előző verzióval (a videót ebben a cikkben találod!), így most arra voltunk kíváncsiak, hogy mennyiben javult fel a legújabb verzió.

Nagyjából ég és föld a különbség: a harmadik generációs Renault Captur egy komoly kocsi lett, igencsak tekintélyes technikával. Ám a fejlődést meg kell fizetni: ahogyan általánosságban az újabb autókról elmondható, ez is drágább lett, mint az elődmodell, hiszen több technikát passzíroztak bele. Mutatjuk, hogy teljesített a "pótvizsgán" a Renault crossovere:

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS