2018. június 24. vasárnap Iván

4 napos razzia indult: ha ezt kiszúrják, ott helyben leveszik a rendszámodat


Hétfőtől négynapos razziát tart a rendőrség, hogy az autók műszaki állapotát, különösen a gumiabroncsokat ellenőrizzék. A szakemberek szerint ugyanis nyáron több baleset van a nem megfelelő állapotú gumik miatt, mint télen.

Az igazi nyári kánikula megérkeztével a rendőrség is igyekszik mindent megtenni, hogy az autósok biztonságosan közlekedjenek. Éppen ezért hétfőtől csütörtökig nagyszabású ellenőrzés hullám kezdődött az utakon, mely során Szentendrén, Vácon, Dunakeszin és Érden kiemelten fogják ellenőrizni az autók műszaki állapotát, különös tekintettel a gumiabroncsokra.

Az ATV-nek az abroncsok állapotával kapcsolatban, Hoffer Zsolt elmondta, hogy szerinte az egyik leggyakoribb hiba, amit egy autós nyáron elkövethet, hogy akár hónapokig nem ellenőrzi autóján a gumiabroncsok nyomását. Holott szerinte csak megfelelő nyomással rendelkező, nyári gumiabroncsokkal szabadna útnak indulni bárkinek is.

Ha valaki hosszabb ideig nem ellenőrzi megfelelően a guminyomást, az azt eredményezheti, hogy akár 1 bárral is kevesebb lehet a nyomás az abroncsban, Ez pedig Hoffer Zsolt szerint azt eredményezi, hogy nehezebben tud elindulni az autós, nehezebben tapad le az abroncs,

de ez még mind semmi, ahhoz képest, ami irányíthatóságba jelentkezik, hiszen az abroncs eldől

- mondta el a szakértő. A csatorna emellett emlékeztet arra is, hogyha rendőrségi ellenőrzésen bármi probléma van az abroncsokkal, akkor

a hatóság akár a rendszámot is leveheti az autókról.

JÓL JÖNNE 750 EZER FORINT?

Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. De, hogy ne a sötétben tapogatózz, mi is elvégeztünk neked egy példaszámítást: kalkulátorunkban 750 ezer forintos hitelösszeget, és 36 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a CIB Bank nyújtja havi 23 460 forintos törlesztővel; de nem sokkal marad el ettől az UniCredit ajánlata sem, amelynél 23 717 forintos havi törlesztővel kalkulálhatunk. Emellett érdemes még megemlíteni a Cofidis, a K&H Bank, valamint az ERSTE Bank gyorskölcsönét is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk