23 °C Budapest
Rubble in the city

Most érkezett! Összedőlt egy épület a magyarok egyik kedvenc sétányán: száz mentőegység keresi a túlélőket

2024. május 23. 22:52

Mallorca egyik tengerparti üdülőhelyén, a Playa de Palma-i Medusa Beach Club teraszának összeomlása következtében két ember életét vesztette, tíz további személy pedig a romok alatt rekedt, míg száz mentőegység sietett a helyszínre - írta meg a Daily Mail. .

Mallorca egyik tengerparti üdülőhelyén, a Playa de Palmán tragédia történt, amikor egy épület összeomlott. A baleset következtében két ember életét vesztette, és további tíz személy rekedhetett a romok alatt. A helyszínre mintegy száz mentőegység érkezett, beleértve rendőröket és tűzoltókat is. Az esemény a Medusa Beach Club nevű strandbár teraszánál történt.

A helyi hatóságok tájékoztatása szerint az összeomlás során egy személy súlyos sérüléseket szenvedett. Azonban az érintettek kilétéről további részleteket nem közöltek. A jelentések szerint az épület első emelete a földszintre zuhant, ami jelentős károkat okozott az épület belsejében és összesen tizennégy sérültet eredményezett.

A regionális katasztrófaelhárítási koordinációs központ egyik szóvivője elmondta, hogy vészhelyzeti intézkedéseket hoztak a kétszintes épület mennyezetének beomlása miatt, amely a Playa de Palma Avenida Cartagón található. Ez az intézkedés arra irányult, hogy segítsenek azokon, akik még mindig a romok között rekedtek.

Playa de Palma Mallorca fővárosától keletre helyezkedik el és különösen népszerű a német és a magyar turisták körében.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 17. hétfő
Laura, Alida
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem