34 °C Budapest
Budapest, 2024. március 3.Forgalomban közlekedõ Bolt taxi Budapesten a Dózsa György úton.MTVA/Bizományosi: Róka Dániel ***************************Kedves Felhasználó!Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Örülhetnek a Balatonra utazók: új szolgáltatás lesz elérhető a magyar tengernél, ennyibe kerül

2024. május 17. 12:31

A Bolt taxi május 17-től egész évben elérhetővé vált Siófokon és a város körüli településeken, így a cég már hét vidéki nagyvárosban nyújt személyszállítási szolgáltatást. A vidéki bővítés a vállalat országos szolgáltatási lefedettségi stratégiájának része - olvasható a vállalat közleményében.

Mostantól Siófokon, valamint a város vonzáskörzetébe eső összes településen rendelhető Bolt taxi – jelentette be a cég magyarországi leányvállalata. Siófokon és környékén az utazások alapdíja 1990 forint, a kilométerdíj 690 forint, míg a percdíj 150 forint lesz. A fővárosban piacvezető taxiszolgáltató eddig inkább kelet-magyarországi vármegyeszékhelyekre fókuszált, így Miskolcon, Nyíregyházán, Szegeden, valamint Debrecenben lépett piacra, utóbbiban a vezető pozíciót kivívva. Nyugat-Magyarországon a vállalat mostanáig Pécsett és Sopronban volt jelen, ez azonban változik, hiszen a siófoki indulással egy újabb dunántúli városban lesz elérhető a mobilitási platform.

A Bolt 2023-as összesítése szerint a vidéki szegmensben több mint harmadával nőtt a teljesített fuvarok és az aktív sofőrök száma. A szolgáltatás bővítése mellett szólt, hogy a KSH adatai szerint tavaly Siófok lett a legnépszerűbb belföldi vidéki turisztikai célpont több mint 1,3 millió vendégéjszakával. Az adatok alapján eredményhez nagyban hozzájárult, hogy a főszezon mellett a tavaszi és az őszi forgalom, valamint a külföldi vendégszám is növekedett.

Címlapkép: MTVA/Bizományosi: Róka Dániel

 
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 19. szerda
Gyárfás
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem