Csütörtök reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2023. december 21.)

Pénzcentrum2023. december 21. 07:45

Csütörtökön indulnak a nagy akciók! Ha nem akarsz lemaradni a nap legfontosabb híreiről, vagy arról, milyen időre kell ma készülni, esetleg hogy hol érdemes intézni a bevásárlást, olvass el minden információt egy helyen a Pénzcentrumon. Nem csak a napi árfolyamot, a lottószámokat is megtudhatod! Mutatjuk, mit hoz ezen a héten a csütörtök, 2023. december 21.

Névnap

Tamás

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 383.99 Ft
CHF: 406.89 Ft
GBP: 443.26 Ft
USD: 350.74 Ft

Skandináv lottó

A sorsolás dátuma: 2023. december 20.
A Skandináv lottó nyerőszámai a 51. héten emelkedő számsorrendben a következők:
8, 12, 13, 15, 20, 22, 34

Ezen a héten nem volt telitalálat.
7-es találat: 0 db
6-os találat: 59 db
5-ös találat: 2334 db
4-es találat: 33503 db

Befektetés, tőzsde

OTP: 16030 Ft
MOL: 2834 Ft
RICHTER: 8840 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2023.12.22: Általában közepesen vagy erősen felhős lesz az ég. Reggelig és estétől többfelé, napközben szórványosan valószínű eső. Főleg hazánk északkeleti harmadán, illetve a hegyekben helyenként havas eső, havazás is előfordulhat. Sokfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódhat a nyugati, északnyugati szél. Hajnalban általában -2, +4, délután 3, 9 fokot mérhetünk.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

2023.12.23: Jobbára erősen felhős vagy borult időre számíthatunk, de a nap második felében északkeleten átmenetileg csökkenhet a felhőzet. Többfelé várható csapadék. Az esőt észak, északkelet felől egyre inkább havas eső, havazás válthatja, majd az északkeleti országrészben átmenetileg csökkenhet a csapadékhajlam. Sokfelé megerősödik, helyenként viharossá fokozódik az északnyugati, nyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4, +4 fok között várható. Délután északkeleten csupán kevéssel fagypont fölötti, míg délnyugaton 7 fok körüli értékekre van kilátás.

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés A fokozatosan megélénkülő, estétől meg is erősödő szélnek köszönhetően jelentősen javul a levegőminőség. (2023.12.21. csütörtök éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Az időjárási helyzet csütörtökön már a melegfrontérzékenyek szervezetére gyakorol kifejezettebb stresszt. Ez fejfájást, fáradtságérzetet, álmatlanságot okozhat. A teljesítőképességben is egyfajta csökkenés tapasztalható mind a munkában, mind pedig a járművezetéseben. (2023.12.21)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,