14 °C Budapest
Perspective artistic view of a road during a snow storm, with red lights from cars and traffic lights

Riadót fújt a katasztrófavédelem: érkezik az ítéletidő, senki ne üljön kocsiba, ha teheti

MTI
2023. február 3. 15:28

A meteorológiai előrejelzések szerint egészen szombat éjfélig az ország egész területén viharos szélre és havas esőre, havazásra lehet számítani. Emiatt csúszós utakra, csökkent látótávolságra figyelmeztet az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Országos figyelmeztetést adott ki a katasztrófavédelem, miután szombaton egészen éjfélig viharos széllökésekre, havas esőre és havazásra lehet számítani. Arra kérnek mindenkit, hogy a széllökések miatt a fák, fasorok, állványzatok közelében kellő körültekintéssel közlekedjenek. Mielőtt elindulnánk tájékozódjunk az útviszonyokról és az aktuális meteorológiai helyzetről.

Mindezek mellett felhívták a figyelmet arra is, hogy csak megfelelő műszaki állapotú, a téli időjárási körülményekre felkészített gépkocsival keljen útra mindenki. Az autóba pedig érdemes a szokásosnál több benzint tankolni és mindenki figyeljen oda arra, hogy fel legyen töltve a telefonja.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

NAPTÁR
Tovább
2023. március 30. csütörtök
Zalán
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?