24 °C Budapest
Erre az álomszigetre költözött Vujity Tvrtko: elárulta, miből futotta rá

Erre az álomszigetre költözött Vujity Tvrtko: elárulta, miből futotta rá

2020. október 3. 16:07

Pár hete jelentette be közösségi oldalán a népszerű tévés, hogy ismét elhagyja az országot. Most az is elárulta, hol landolt és mi célból.

"Eljött a búcsú ideje. Nagyon szépen köszönöm azt a rengeteg szeretetet, amit Tőletek kaptam. Elmondhatatlanul sok erőt merítettem minden egyes jó szóból, biztatásból, ölelésből. Ami számomra most következik, az egy sok munkával kiharcolt nagyszerű lehetőség, amellyel élni szeretnék, s amellyel büszkévé szeretném tenni szeretett népemet/népeimet, és gyönyörű hazámat; emellett pedig meg szeretnék adni minden olyat a fiaimnak, amit egy édesapa a gyermekeinek megadhat" - kezdődik a szeptember 18-i bejegyzés.

Sokáig csak találgatni lehetett, hová is költözött családjával, igaz egy pár napja már közzétett fotót alapján azért már sejteni lehetett, hogy egzotikus környezetbe. Öt órával ezelőtt azonban egy 30 perces élő Facebook videóval jelentkezett, melyből kiderült, 

hogy valóban az Egyesült Államokban van, de nem Amerikában,

ugyanis Hawaii-ra költözött szeptember 11-én családjával, az USA legfiatalabb tagállamába.

Ez nem egy drága pénzért megvásárolt luxusút, hanem nagy munkával kiharcolt lehetőség.

Azt is elárulta, hogy gyermekeinek nem drága luxusholmikat vásárol, hanem helyette élménnyel ajándékozza meg őket. Kinti tartózkodásáról annyit lehet tudni, hogy több projektben is részt vesz majd, tart előadásokat, több helyen is az országban. De egy nagyon bájos ajánlattal is megtalálták: egy horvát származású lakos óránként 10 dollárt fizetne neki, csak hogy beszélgethessen valakivel az anyanyelvén. Tvrtko persze ingyen is vállalja a magánórákat.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Ezen kívül rendszeresen forgat majd filmeket az ottlétéről a közösségi oldalának követői számára, melyben reklámok is megjelennek: olyan cégek, személyek, akik segítettek abban, hogy kijuthasson Hawaii-ra a családjával.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Nagy siker a közösségépítő agrárprogram: így fogadhatsz Te is örökbe egy birsalmafát

Hatalmas siker a birsalmafa-örökbefogadó program, az a cél pedig, hogy közösséget építsenek, egyre inkább beérni látszik.

Semmit nem ér csak az ötlet: sok magyar így rontja el az esélyeit arra, hogy a saját főnöke lehessen

Sokakat vonz az, hogy a saját főnöke legyen, ráadásul többen éreztük már úgy, hogy olyan ötlettel rukkoltunk elő, ami tényleg felpörgetné a piacot.

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 19. péntek
Huba
33. hét
Augusztus 19.
Humanitárius világnap
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?