28 °C Budapest
Nagy meglepetés érhet hétfőn, ha 3-as metróval utazol

Nagy meglepetés érhet hétfőn, ha 3-as metróval utazol

2017. március 19. 09:00

A BKV hétfőn forgalomba állítja a 3-as metró vonalán az első felújított szerelvényt, amely már aznap utasokat is szállít - írja a Magyar Nemzet.

Eddig összesen öt, egyenként hat kocsiból álló szerelvényt szállítottak Moszkvából Budapestre, és áprilisig mindet "befogják". A korábbi közbeszerzésen nyertes orosz cégnek, a Metrowagonmasnak két év alatt 69 milliárd forint értékben 37 szerelvényt kell felújítania. A felújítottakra az oroszok harminc év garanciát vállaltak.

Március 20-án, hétfőn a BKV forgalomba állítja a 3-as metró vonalán az első felújított szerelvényt, amely már aznap utasokat is szállít

- közölte Bolla Tibor, a BKV vezérigazgatója. Elmondta: eddig összesen öt, egyenként hat kocsiból álló szerelvényt szállítottak Moszkvából Budapestre, s áprilisig mindet "befogják". A korábbi közbeszerzésen nyertes orosz cégnek, a Metrovagonmasnak két év alatt 69 milliárd forint értékben 37 szerelvényt kell felújítania. A felújítottakra az oroszok végül 30 éves garanciát vállaltak. A közlekedési hatóság január 10-én valamennyi metrókocsinak zöld jelzést adott, azaz kiadta a típusengedélyt. A járműveknek az üzemi teszteket követően ezer kilométeres tartampróbán kell igazolniuk, hogy alkalmasak a vasúti forgalomban való közlekedésre. A régi, közel három évtizedes szerelvények gyakran kigyulladtak, füstöltek.

NEKED AJÁNLJUK
Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Ez lenne a siker kulcsa? Sok magyar még mindig alábecsüli ezt az eszközt

Ezt mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz egy start-up finanszírozásába, kezdő vállalkozóként.

Csendes gyilkos pusztítja tömegével a magyarokat: sok apróságon múlhat, megúszod-e

A magyar felnőttek mintegy 60 százaléka fél attól, hogy élete során rosszindulatú daganatot diagnosztizálnak nála.

Közösségi finanszírozás – alternatív, kockázatmentes út az üzleti célok megvalósítása felé (x)

Nincsenek könnyű helyzetben a hazai induló vagy bővülni kívánó vállalkozások: nehezen előrejelezhető egy-egy termék vagy fejlesztés várható sikere vagy megtérülése.

NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 8. hétfő
László
32. hét
Augusztus 8.
Nemzetközi Macska Nap
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?