-2 °C Budapest

Szigetjegy hitelre? Mutatjuk, hogy bulizhatsz kölcsönből

2015. július 16. 17:00

A szokásos jegyirodák mellett már az Auchan áruházaiban is lehet fesztiváljegyeket venni, ráadásul minden más árusítóhellyel szemben itt értékesítési költségek nélkül vehetjük meg a belépőinket.

Tavaly óta már az Auchan áruházakban is lehet jegyeket venni a Sziget fesztiválra. Idén már kibővítették a kínálatot, ugyanis VOLT, Balaton Sound, Strand fesztivál és B My Lake jegyeket is vehetünk a hipermarketben.

Miért jó itt megvenni a fesztiváljegyeket?

Az Auchan 19 magyarországi áruházában megvásárolt Sziget, B.My.Lake és Balaton Sound Fesztivál jegyekre és bérletekre nem számolunk fel kezelési költséget

- válaszolta megkeresésünkre az áruház kommunikációs igazgatója. Ez azért különleges, mert a legtöbb helyen a fesztiváljegyekért kezelési költséget kell fizetni, az Auchan áruházakban azonban nem számolnak fel ilyet.

A fesztivál belépők megvásárlására az áruházak vevőszolgálatain személyesen van lehetőségünk. Amellett, hogy nincsen kezelési költéség a Sziget és Balaton Sound jegyeket Auchan Bevásárlókártyával is megvásárolhatjuk, egyösszegű, részletfizetési vagy Plusz3 opcióval.

  • Egyösszegű fizetési mód kiválasztása esetén a vásárlás összegének visszafizetése egy összegben, a következő esedékességkor (befizetési határidő) történik. Ebben az esetben a vásárlás kamatmentes.
  • Részletfizetési mód kiválasztásával a vonatkozó hitelkártya hirdetmény meghatározott díjak kerülnek felszámításra, a vásárlás összegének visszafizetése pedig a szerződésben meghatározott módon történik. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy gyakorlatilag hitelre vehetjük meg a belépőnket.
  • A Plusz3 opció kiválasztásával 3 havi kamatmentes részletfizetéssel, egyenlő részletekben rendezhető a vásárlás teljes összege.
Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a belépőnket akár többféle hitelkonstrukcióval is megvehetjük.

Most még olcsóbbak a jegyek

A jegyárusítás már javában zajlik, azonban július 31-ig még olcsóbban megvehetjük a Szigetbérletünket, vagy jegyünket. A korai vásárlással nemcsak néhány ezer forintot spórolhatunk, hanem azt sem kockáztatjuk, hogy elkapkodják az orrunk elől a jegyeket.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A kedvezményes jegyek egyébként július 31-ig kaphatóak:

  • A 7 napos bérlet 78 ezer forint
  • Az 5 napos bérlet 69 ezer forint
  • A napijegy pedig 17 ezer forintba kerül (kivéve augusztus 10-ére, aznapra ugyanis 20 ezer forint)

 

NEKED AJÁNLJUK
Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 8. péntek
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem