12 °C Budapest

Nagyon hideg lesz a jövő héten, különösen Szilveszterkor

MTI
2014. december 28. 17:24

A következő napokban is több helyen megerősödik, viharossá fokozódik a szél, emiatt továbbra is készülni kell hófúvásokra. Emellett folytatódik a lehűlés, Szilveszter éjjelén helyenként mínusz 15 Celsius-foknál is hidegebb lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Hétfőn néhány órára országszerte kisüt a nap, de több helyen futó hózáporok lehetnek, helyenként heves havazás is előfordulhat. Főleg a Mátra-Szeged vonal mentén, és a délnyugati határvidéken mérsékeltebb lesz a légmozgás, de másutt még mindig gyakran erős, főleg a Dunántúlon viharos széllökések is lehetnek. A Dunántúlon és az Alföld déli részein továbbra is kiterjedt hófúvás várható. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 10 és mínusz 4 fok között alakul. A legmagasabb hőmérséklet mínusz 1 fok körül valószínű.

Kedden szórványosan alakul ki hózápor, néhol intenzív havazás is lehet. A Dunántúlon többfelé erős lesz a szél, ezért arrafelé további hófúvások is kialakulnak. A minimumhőmérséklet általában mínusz 10 és mínusz fok között valószínű, de a vastag hóval borított, szélvédett tájakon ennél hidegebb várható. A nappali maximumok várhatóan mínusz 6 és mínusz 1 fok között alakulnak.

Részletes előrejelzéshez kattints ide!

Szerdán, az év utolsó napján túlnyomóan derült, napos időre lehet számítani. A szél megélénkülhet, de csapadék nem valószínű. A leghidegebb órákban mínusz 13 és mínusz 8 fok között alakul a hőmérséklet, de a vastag hóval borított, szélcsendes tájakon mínusz 15 fok alá is hűlhet a levegő. Nappal mínusz 6 és mínusz 2 fok közé melegedhet a levegő.

Újév napján, csütörtökön többnyire gyengén felhős, napos időre lehet számítani, csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 15 és mínusz 8, a legmagasabb hőmérséklet mínusz 5 és mínusz 1 fok között alakul.

Pénteken estig nem várható csapadék nem valószínű. A leghidegebb órákban általában mínusz 10 és mínusz 5 fok között, nappal mínusz 3 és plusz 2 fok között alakul a hőmérséklet.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Szombaton szórványosan valószínű eső, ónos eső, havas eső, havazás. Emellett többfelé megerősödik a szél is. A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 6 és mínusz 1, a legmagasabb hőmérséklet mínusz 1 és plusz 4 fok között alakul.

Vasárnap néhány órára a nap is kisüthet, de szórványosan hózápor is lehet. Ismét többfelé megerősödik a szél. A minimumhőmérséklet mínusz 5 és 0 fok között valószínű. Nappal mínusz 1 és plusz 4 fok közé melegszik a levegő - olvasható az előrejelzésben.

NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm