17 °C Budapest

Vágyfokozó masszázs, szerelmi bájital Valentinra: készülnek a szállodák

2013. február 10. 08:03

Évről-évre egyre nagyobb üzletet látnak a kereskedelmi szállásadók a február 14-i Valentin-napban. A szerelmesek ünnepe - illetve az azt követő hétvége - vonzó időpont a romantikus utazásokra, a wellnessre, a kikapcsolódásra. A bónuszos/kuponos cégeknél is felpörögnek a foglalások ezekben hetekben - már a külföldi utak is népszerűek.

Egyértelműen felpörgeti a nem túl erős téli, év eleji forgalmat a magyar kereskedelmi szálláshelyeken a közelgő Valentin-nap. Bár a szerelmesek ünnepe nem számít tradicionális magyar ünnepnapnak, és leginkább az elmúlt évtizedekben, angolszász hatásra épült be a köztudatba, sokan gondolják úgy, hogy ez jó alkalom egy romantikus utazásra, kikapcsolódásra, feltöltődésre, wellness-hétvégére. Sok szálloda épp ezért Valentin-napi csomagajánlatokkal, kedvezményekkel, extra szolgáltatásokkal készül a jövő hétre, elsősorban a csütörtöktől, péntektől kezdőd, és vasárnapig tartó időszakra.

Vágyfokozó masszázs, szerelmi bájital

Valentin-napi l'amour néven hirdetett csomagot a hévízi Natur Med Hotel Carbona. Mint azt a szállodától megtudtuk, bár nem ez a csomag a legkelendőbb akciós ajánlatuk, több foglalás is érkezett már rá, és a következő napokban is számítanak érdeklődésre. A csomag tartalmazza a szállást két éjszakára, félpanziós ellátással, a fürdőrészleg korlátlan használatát is, sőt, a romantikázó vendégeket még koncerttel is várják.


Jövő hétvégére 70 százalékos a foglaltság a mezőkövesdi Nefelejcs Hotelben, a legtöbben a Valentin-napi csomagot keresik ezekben a napokban - mondta el a Pénzcentrum.hu-nak Bán Szabolcs értékesítő. Az akciós ajánlatban a félpanziós ellátás mellett szerelmi bőségtállal és bájitallal, valamint vágyfokozó masszázzsal is várják a vendégeket. Az eddigi foglalások alapján elmondható, hogy elsősorban 25-45 év közötti párok keresik a romantikus ajánlatot, sokan ezzel ajándékozzák meg párjukat.

A közösségi vásárlók is utaznak ilyenkor

A Bónusz Brigád közösségénél is érezhető a Valentin nap közeledtével egyfajta boom az utazás ajánlatok iránt. Sokan lepik meg párjukat, utaznak el kettesben romantikázni és ehhez a közösségi vásárló oldalakon találnak megfelelő utazási ajánlatokat. Leginkább a páros utakat, és főként az olyan szálláshelyeket keresik, amik vagy fekvésüknél, vagy felszereltségüknél fogva alkalmasak romantikus időtöltésre - mondta el lapunknak Schmidt Richárd, a Bónusz Brigád kereskedelmi igazgatója. Számos ajánlatukban található olyan extra, ami kimondottan a Valentin nap miatt került a csomagajánlatba, ilyenek például a gyertyafényes vacsora, korlátlan spa használat, ajándék prosecco, masszázs, vagy kétfős hajókirándulás.

A Bónusz Brigád ajánlatai közül ilyenkor is népszerűek az amúgy is kedvelt vizes belföldi üdülőhelyek, Hajdúszoboszló, Hévíz, Balaton part (például Hotel Ramada 4*). Külföldi lehetőségek közül pedig ebben az időszakban jelenik meg több prágai ajánlat, és kimondottan a Valentin nap miatt két velencei ajánlat is (ehhez tartozik a hajókirándulás Murano szigetére). Akiknek a romantika mellett az aktív pihenés is fontos, a Magas Tátrába szóló síeléssel egybekötött ajánlatot tudják választani.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A Kupon Világ is készült a Valentin-napra, számos ajánlatot készítettek elő, amelyek a következő napokban válnak majd elérhetővé - mondta el lapunknak Shehryar Piracha, a Kupon Világ ügyvezetője. Az utazási ajánlatok közül a legtöbb hétvégi utazás, például prágai hétvége. Már most több száz kupont adtak el ezekre a napokra, az előbb említett prágai hétvége is százas nagyságrendben fogyott eddig.

Az ügyvezető szerint a vevők a romantikus és wellness hétvégéket keresik leginkább, így a cseh főváros mellett Hévíz is nagyon népszerű. A Kupon Világ tapasztalatai szerint készülnek a szállásadók speciális csomagokkal erre az alkalomra, például a Gellért fürdő is speciális, Valentin napi ajánlattal rukkolt elő: csomagjukban privát fürdőzési lehetőség, külön szauna és pezsgőzés szerepel.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem