Márciusban érkezik az új román terepjáró! Képen a 3,5 milliós Dacia Duster!

Pénzcentrum2010. február 17. 11:02

Fabrice Cambolive, a Renault román leányvállalatának értékesítési igazgatója két új Dacia modell érkezéséről számolt be. Az egyik a kisautó szegmensben tapasztalt belföldi keresletnövekedést lesz majd hivatott kielégíteni, míg a másik - a Dacia Duster terepjáró - már márciusban megjelenik a román autószalonokban.

Constantin Stroe vezérigazgató elmondta, hogy a romániai gyárakban már 4 hónapja folyik a Dusterek gyártása, de az értékesítést csak márciusban a genfi bemutatót követően kezdik meg.

A jármű romániai vételárát egyelőre titok övezi, de a www.mobile.de virtuális német autópiacon már megjelent néhány kereskedők által kínált modell.

Ott a motor teljesítményétől és a felszereltségtől függően 13 ezer és 17 ezer euró (3,5-4,6 millió forint) között kínálják a Dacia Dustereket.

A gyártó az első évben 20%-os piaci részesedés elérését tűzte ki célul belföldön a szegmensben, de az előzetes információk szerint külföldön is sokan érdeklődnek a modell iránt.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A Dacia 2009-ben 311 282 autót értékesített, ami ötödével több, mint az egy évvel korábbi adat. A kedvező eladási mutatók ellenére a belföldi értékesítés a felére (41 862-re) csökkent. A gyártó célja a kedvezőtlen tendencia megfordítása, valamint a külföldi eladások fokozása (Forrás: financiarul.ro).

Friss! Drámai kép! A negyedikről lógatta ki a 7 hónapos babát a lakástűzben

Címkék:
genfi autószalon,