5 °C Budapest

Több tucatnyi autó gyulladt ki - nem volt más megoldás, visszahívtak...

Pénzcentrum
2007. március 13. 06:50

Bár sem balesetről, sem személyi sérülésről nem érkezett jelentés, a több tucatnyi tűzeset végül arra késztette a Chryslert, hogy a fél millió általa gyártott gépjármű visszahívása mellett döntsön.

Az hazai autópiac számára ismeretlen Dodge Durangokon és Jeep Liberty-ken a következő hetekben végzik majd a megfelelő teszteket, a szükséges alkatrész-cseréket.

A vállalat azután döntött a súlyos költségekkel járó lépés meghozatala mellett, miután az amerikai autószövetség vizsgálatot rendelt el a sorozatos tűzesetek ügyében.

A 2004-2006 között gyártott Durangok esetében egy integrált áramkör meghibásodása okozza a tüzeket, míg a 2006-2007-ben gyártott Libertyk esetében hűtőrendszerben keresendő a probléma.

Az autógyártók azt ajánlják, hogy mindenképpen vigyék szervizbe autóikat azok a Liberty tulajdonosok, akik olvadó műanyag szagát érzik, mert a probléma figyelmen kívül hagyása a későbbiekben komolyabb nehézségekhez vezethet.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 26. szombat
Virág
47. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?