0 °C Budapest

Dugó mindenütt! - "Nehéz év vár ránk!"

Pénzcentrum
2006. június 21. 09:00

Csaknem 80 fővárosi úton kezdődtek meg a nyári szünetre időzített felújítási munkálatok. Tegnap felvonultak a munkagépek a Szentendrei útra, melynek idén a Pók utca és a városhatár közötti szakaszát hozzák rendbe - írja a Népszabadság.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


Július 30-ig a Zsófia utca és a Czetz János köz között csak kétszer két sávban haladhat a forgalom 30 kilométeres sebességkorlátozás mellett.

Demszky Gábor főpolgármester elmondta, az őszi iskolakezdésre végeznek az idei penzum háromnegyedével, a nyári szünidőig pedig több mint 60 kilométer frissen felújított utat adtak át. Szeptemberre összesen 92 helyen fejeződik be a rekonstrukció.

Felbontják Óbuda szinte összes forgalmasabb útját, dolgoznak majd a Szentendrei út mellett a Pacsirtamező utcában, a Lajos utcában, valamint a 11-es út bevezető szakaszán is. Felújításra kerül a Kerepesi út Stadionok előtti szakasza, a Soroksári út belső része, illetve az Üllői út Nagyvárad tér és a Határ út közötti része.

Érdemes lesz elkerülni a kőbányai Pongrác utat, valamint a XI. Kerület szinte összes forgalmasabb útját.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Idén a fővárosban összesen 21 milliárd forintot költenek az utak rendbehozására, melyből 200 kilométerre futja. Demszky szerint még egy ilyen nehéz év vár ránk, 2007-ben ugyanis véget éra hároméves útrekonstrukciós program.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 7. kedd
Ambrus
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. december 7. 07:20