13 °C Budapest
Smartphone display with logo of Facebook, WhatsApp and Instagram apps in hand against blurred META logotype on white monitor background: Tallinn, Estonia - October 29, 2021

Élesedett a változás: mától fizetősek a Facebook egyes szolgáltatásai

2023. március 19. 15:05

A Meta Verified szolgáltatással elindult a fizetős Facebook és Twitter, mindkét platformon egy kék pipa lesz a verifikált fizető felhasználók neve mellett - eleveníti fel az Infostart.

Elindult a Meta Verified szolgáltatás, melynek díja az USA-ban havi 14,99 dolláros lesz az iOS és Android eszközökön, illetve havi 11,99 dollárba a weboldalon. 5000 Ft körüli összegekről van szó. A szolgáltatás az Instagramon és a Facebookon is elérhető lesz, ám


A Meta azt ígéri, hogy a pénzért az azt használók nagyobb és főleg több védelmet kapnak, hogy ne tudjanak mások a nevükben oldalt indítani - írja a BBC. A hasonló közösségi oldalak, mint a Snapchat, a Telegram és a Twitter is elindított már fizetős megjelölést.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

NAPTÁR
Tovább
2023. március 30. csütörtök
Zalán
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?