Over the shoulder view of young athletic Asian woman using exercise tracking app on smartphone to monitor her training progress after exercising. Practice Yoga. Running. Outdoor workout concept. Training app. Jogging.

Itt a Yettel első nagy bejelentése: sok ügyfél várta már, ennek örülni fognak

2022. március 8. 19:00

A közép- és nagyvállalati ügyfelek után már a Yettel lakossági és kisvállalati ügyfeleinek is elérhető a virtuális SIM kártya. Az eSIM segítségével hosszú távon teljesen kiküszöbölhető a klasszikus SIM kártyákkal járó műanyaghulladék keletkezése, kényelmesebbé teszi a mobilhasználatot, és emellett egyéb eszközök is kaphatnak így közvetlen mobilinternet-hozzáférést – ezt mostantól egy új, kifejezetten okosórákhoz készült lakossági tarifa is segíti. 

Az új generációs eSIM funkciói túlmutatnak a klasszikus SIM kártyák lehetőségein. Számos előnye között említhető, hogy elkerülhetőek a fizikai kártyához kapcsolódó elmozdulásból és sérülésből adódó kellemetlenségek, egyszerűsíti a készülékváltást, a SIM profil pedig egy QR kód segítségével könnyedén költöztethető. Az eSIM-et készüléklopás esetén sem lehet kivenni a telefonból, így lekövethető annak pontos helyzete. További előny, hogy használatával csökkent a műanyagfelhasználás, és kevesebb elektronikus hulladék keletkezik.

Az eSIM tulajdonképpen a készülékbe integrált chip, amelynek segítségével nem kell hagyományos SIM-kártyát helyezni a készülékbe. A szolgáltatói paramétereket egy aktiváló (QR) kód segítségével lehet az eSIM-re letölteni, általában a készülék beállításain keresztül, amihez csak aktív internetkapcsolatra van szükség. Az eSIM képes készülékek – a mobiltelefonok és a tabletek mellett az okoskiegészítők, például az okosórák – így egyszerűen használatba vehetők. Az eSIM sok olyan eszköznek is közvetlen mobilinternet-hozzáférést adhat, amely nem rendelkezik hagyományos SIM foglalattal – a legtöbb mobilhálózati kapcsolatra képes okosóra és kiegészítő már ilyen –, vagy amelyekbe korábban nem volt mód a fizikai SIM beépítésére. A Yettelnél az eSIM már minden hangalapú és mobilinternetes tarifacsomaggal elérhető, és új előfizetéshez, valamint meglévő fizikai SIM kártya cseréje esetén díjmentesen igényelhető.

A szolgáltató az eSIM-képes okosórákhoz egy új lakossági tarifát is bevezet. A Yettel Okosóra tarifa segítségével az ügyfelek okostelefonjuk nélkül is online kapcsolatban lehetnek, például hívásokat indíthatnak és fogadhatnak, zenét hallgathatnak okosórájukon. A jelenleg Samsung okosórákhoz igénybe vehető tarifacsomag 1 GB adatkeretet tartalmaz, és hűség nélkül, e-Komfort csomaggal már bruttó 990 forintos havidíjért megvásárolható, a belföldi és 1-es roaming díjzónába indított hívások percdíja és az SMS-díj pedig 40 forint.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem