Relaxed Person At Home Watching TV. Video Streaming Concept

Skyshowtime árak 2024: mi a Skyshowtime és mennyibe kerül a Skyshowtime előfizetés 2024 évében?

2024. április 21. 11:03

Az elmúlt évek egyik legnagyobb sikertörténetét írta le a Skyshowtime, a legújabb, Magyarországon is népszerű streaming szolgáltatók egyike. Na de mi az a Skyshowtime, mi a Skyshowtime lényege és miért ilyen vonzó alternatíva a streaming-rajongó magyarok számára? Mik a Skyshowtime előnyei, miért jó a Skyshowtime, mennyibe kerül a Skyshowtime előfizetés 2024 évében, azaz milyen szolgáltatás a Skyshowtime ár szempontjából?

Cikkünkben minden fontos tudnivalót összegyűjtöttünk a nemrégiben indult, ám annál népszerűbb új streaming platform, a Skyshowtime kapcsán: tudd meg, mi az a Skyshowtime, mi a Skyshowtime és más streaming szolgáltatók között a különbség, elérhető-e a Skyshowtime magyar nyelven? Mennyire magas a Skyshowtime ár 2024 évében, hol tartanak a Skyshowtime árak 2024 során? Mennyit emelkedik a Skyshowtime előfizetés ára? Milyen Skyshowtime előfizetések vannak, a Skyshowtime esetében is számolhatunk ingyenes próbaidővel?

Mi az a Skyshowtime?

Először is nézzük, mi a Skyshowtime és miért olyan népszerű ez az új szolgáltató! A Skyshowtime egy európai streaming szolgáltatás, a Comcast és a Paramount tulajdonában áll, műsorkínálatát az Universal, a DreamWorks, a Nickelodeon, a Peacock, a Showtime, a Paramount Pictures és a Paramount+ tartalmai biztosítják. A Skyshowtime mondhatni az egyik legfiatalabb – ám a kora ellenére meglehetősen népszerű – streaming szolgáltató: a Skyshowtime 2022 szeptemberében indult Európában.

A Skyshowtime magyar nyelven is nézhető?

Ha meg akarjuk válaszolni azt a gyakori kérdést a Skyshowtime kapcsán, hogy a Skyshowtime miért jó a magyaroknak, érdemes azzal kezdenünk, hogy a Skyshowtime 2023 februárja óta magyarul is rengeteg népszerű tartalmat kínál a felhasználóknak. A jelentős mennyiségű Skyshowtime magyar film és sorozat mellett feliratos tartalmakkal is találkozhatunk.

Mik a Skyshowtime előnyei?

A Skyshowtime gyakorlatilag ugyanazt kínálja a felhasználóknak, mint például az Amazon Prime Video vagy a Netflix: Skyshowtime előfizetőként rugalmasan streamelhetjük a szolgáltató tartalmait bárhonnan. A Skyshowtime előfizetés 2024 évében a következő előnyöket biztosítja a Skyshowtime leendő előfizetőinek:

  • a Skyshowtime ugyanazzal az előfizetéssel egyszerre 2 eszközön nézhető;
  • egy Skyshowtime előfizetés keretein belül 5 db egyedi profilt hozhatunk létre;
  • a streaming működik okostelefontól, számítógépről, tévéről és táblagépről is – emellett a Skyshowtime bármilyen eszközről átjátszható a tévére;
  • a Skyshowtime reklámmentes streaminget biztosít;
  • a Skyshowtime műsorait le is tölthetjük az alkalmazáson belül;
  • a Skyshowtime előfizetés bármikor lemondható;
  • Skyshowtime gyermekprofilt is létrehozhatunk.

Skyshowtime árak 2024: mennyibe kerül a Skyshowtime előfizetés 2024 évében?

Így, hogy tudjuk, mi az a Skyshowtime és mik a Skyshowtime előnyei, nézzük, mit érdemes tudni a Skyshowtime ár 2024 évi alakulásával kapcsolatban: mennyibe kerül a Skyshowtime, milyen Skyshowtime díjcsomagok vehetők igénybe?

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Skyshowtime havi előfizetés 2024

A sima Skyshowtime előfizetés ára 1.999 Ft/hó, 2024. április 22-e után azonban a Skyshowtime havi előfizetés ára 2.799 Ft-ra emelkedik. Ez a Skyshowtime előfizetés bármikor lemondható.

Skyshowtime 6 hónapos előfizetés 2024

A fél éves Skyshowtime előfizetés ára 7.995 Ft (4 hónap áráért 6 hónapig streamelhetünk) – ezt a Skyshowtime csomagot előre ki kell fizetni, és ha a Skyshowtime előfizetés időtartama lejárt, automatikusan az új, havi 2.799 Ft-os Skyshowtime díjcsomagra vált át (feltéve, ha nem mondjuk le).

Skyshowtime éves előfizetés 2024

Mindent egybevetve a legolcsóbb Skyshowtime díjcsomag a 12 hónapos Skyshowtime előfizetés (a Skyshowtime ára 2024 évében havi 1.333 Ft-ra jön ki, azaz 8 hónap árából 12 hónapig streamelhetünk), amelyet szintén előre kell kifizetni, egyösszegben. Az éves Skyshowtime előfizetés 2024 ára 15.990 Ft 12 hónapra, azonban ez egy egész éves kötelezettségvállalást jelent. Az előfizetés leteltét követően, ha nem mondjuk le a szolgáltatást, a Skyshowtime automatikusan az új, következő évi 22.399 Ft-os díjcsomagra vált.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 4. szombat
Mónika, Flórián
18. hét
Május 4.
A tűzoltók napja
Május 4.
Star Wars Nap
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem