Bejutottunk Galambos Lajos luxusvillájába: fotókon a mulatóslegenda 5 milliárdos kúriája

Pénzcentrum2023. március 18. 15:01

A Pénzcentrum pénteken írta meg, hogy 13 millió eurós, azaz több mint 5,1 milliárd forintos árulja mocsai birtokát a jogerősen börtönbüntetésre ítélt Galambos Lajos. Most, ha csak virtuálisan is, de körülnéztünk a luxuskúriában, hogy megtudjuk mi kerül rajta ennyibe.

Piacra dobja ingatlanvagyonát Galambos Lajos -számolt be róla elsőként a Pénzcentrum. Lagzi Lajcsi már korábban meghirdette a budai Sas-hegyen fekvő luxusházát. Pénteken pedig kiszúrtuk, hogy a mulatós sztár már mocsai birtokát is árulja.

Az ingatlan 13 millió euróért keresi új tulajdonosát, azaz körülbelül 5,1 milliárd forintot szeretne kapni érte a Dáridóban ismertté zenész. Lassan 7 éve, letartóztatása után egyébként még 2,6 milliárd forintért hirdette meg a birtokot, akkor azonban a kúriát egy időre bűnügyi zár alá vették, ezért nem sikerült az értékesítés.

Az egykori Esterházy-kúrián  azóta már "feldarabolva" is próbáltak továbbadni, most azonban ismét egyben az egész birtok került piacra. Vagyis az üzlet tartalmazza 13061 négyzetméteren elterülő fő- és melléképületeket, a több mint 100 éves ősparkot és a 120 hektáros tavat is. Most végigböngésztük az ingatlanhirdetést, mert kíváncsiak voltunk, hogyan is néz ki pontosan a mesés birtok.

A hirdetésben azt is megjegyzik, hogy lovaglási, halászati és vadászati programok is segíthetik az ott tartózkodást. A kastély amúgy 1904-ben épült, Mocsa pedig Komárom-Esztergom vármegyében található, közel a tóvároshoz, Tatához, illetve a megyeszékhelyhez, Tatabányához is.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az ingatlanhirdetésben foglaltak szerint a kúria "páratlan befektetési lehetőség", hiszen, mint írják, ez "Magyarország talán legnagyobb egybefüggő birtok együttese". Ennek némileg ellent mond, hogy évek óta sikertelenül árulja az ingatlant Lagzi Lajcsi.

Címkék:
ingatlan, börtön, ingatlanpiac, kastély, milliárd, lagzi lajcsi, forrás, lagzi,