18 °C Budapest
stacked and cut logs

Lecsaptak a nagypályás fatolvajokra: közel 20 köbméterrel csípték meg őket

2022. augusztus 22. 19:31

A rendőrök elfogták azt a három férfit, akik Sajókaza külterületéről tulajdonítottak el összesen csaknem húsz köbméter fát – számolt be a police.hu.

A Kazincbarcikai Rendőrfőkapitányság lopás megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást három sajókazai férfival szemben, akik augusztus 17-ét megelőzően, rendszeresen tulajdonítottak el fát a település melletti erdőből.

A megközelítőleg 20 köbméter fát motorfűrésszel vágták ki, majd feldarabolták azt és személyautóval szállították el, hogy annak egy részét eladják. A rendőrök a nyomozás során megállapították az elkövetők kilétét és gyanúsítottként hallgatják ki őket.

Ezen felül a kitermelt fát is megtalálták és lefoglalták azt, illetve a helyszínen lefoglalták a járműveket és a motorfűrészt is.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erre kevesen számítottak: egyre kevesebben veszik a Tokaji Aszút, ez fogy helyette a hazai boltokban

Tokaj-Hegyalján például bárki örökbe fogadhat egy szőlőtőkét, és egy év után, fáradozások nélkül, akár a saját névvel ellátott borát is kézhez veheti.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 7. péntek
Amália
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?