2019. november 20. szerda Jolán

Leállás az ELMŰ oldalán: ezek a alapfunkciók esnek ki


Több funkció sem lesz elérhető az ELMŰ weboldalán 2019.11.22. és 23. között informatikai karbantartás miatt - olvashatjuk a vállalat weboldalán.

Informatikai karbantartás miatt több funkció sem lesz elérhető az ELMŰ weboldalán, így például a mobilappkiláció is kiesik. A weboldalra látogatva az alábbi üzenet fogad minket:

Szeretnénk felhívni Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy 2019.11.22. (péntek) 22:00 óra és 2019.11.23. (szombat) 02:00 óra között informatikai rendszereink karbantartása miatt az alábbi funkciók nem lesznek elérhetőek:

  • Online ügyfélszolgálat;
  • Mobil applikáció;
  • EFM feltöltés LAPKER végpontokon, online ügyfélszolgálaton és mobil applikáción (Telefonos ügyfélszolgálaton működni fog);
  • Automata egyenlegközlés;
  • Automata mérőállás bejelentés;

Kérjük kedves előrefizetős mérővel rendelkező ügyfeleinket, hogy a várható korlátozások figyelembevételével időben vásárolják meg a szükséges energiamennyiséget!
Megértésüket és türelmüket köszönjük, az esetlegesen okozott kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük!

KIHÚZNA A BAJBÓL 500 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 500 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 12 178 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17 %), de nem sokkal marad el ettől a K&H 13 411 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Budapest Bank és az Oney konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Így segíti mellőzött pályatársait a Mi kis falunk sztárja
Egymást érik az új magyar fikciós tartalmak, melyeknek szükségük van színészekre.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS