2020. július 4. szombat Ulrik

Leállás az ELMŰ oldalán: ezek a alapfunkciók esnek ki


Több funkció sem lesz elérhető az ELMŰ weboldalán 2019.11.22. és 23. között informatikai karbantartás miatt - olvashatjuk a vállalat weboldalán.

Informatikai karbantartás miatt több funkció sem lesz elérhető az ELMŰ weboldalán, így például a mobilappkiláció is kiesik. A weboldalra látogatva az alábbi üzenet fogad minket:

Szeretnénk felhívni Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy 2019.11.22. (péntek) 22:00 óra és 2019.11.23. (szombat) 02:00 óra között informatikai rendszereink karbantartása miatt az alábbi funkciók nem lesznek elérhetőek:

  • Online ügyfélszolgálat;
  • Mobil applikáció;
  • EFM feltöltés LAPKER végpontokon, online ügyfélszolgálaton és mobil applikáción (Telefonos ügyfélszolgálaton működni fog);
  • Automata egyenlegközlés;
  • Automata mérőállás bejelentés;

Kérjük kedves előrefizetős mérővel rendelkező ügyfeleinket, hogy a várható korlátozások figyelembevételével időben vásárolják meg a szükséges energiamennyiséget!
Megértésüket és türelmüket köszönjük, az esetlegesen okozott kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük!

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk