29 °C Budapest
Két hét, hat premier, egy tévécsatorna: lesz itt mit nézni

Két hét, hat premier, egy tévécsatorna: lesz itt mit nézni

2020. március 17. 20:36

Kevesebb, mint két hét leforgása alatt hat országos premier sorozatot kapunk az AXN csatornától A hősök otthona kampány folytatásaként. A március második felében érkező évadokban az akció és a bűnügyek játsszák majd leginkább a főszerepet.

Az izgalmak március 18-án 21:00-kor kezdődnek a SWAT - Különleges egység harmadik évadának premierjével. Hondo (Shemar Moore) csapata új taggal bővül, akire szükség is van a szűnni nem akaró bűnügyek felkutatásában. Rögtön a SWAT - Különleges egység után, szerdánként 21:55-től izgulhatjuk végig a SEAL Team 3. évadának eseményeit is. A Bravo egység egy percet sem pihenhet, hiszen világszerte szükség van szakértelmükre és elhivatottságukra. Jason (David Boreanaz) sérülései, valamint a csapatra nehezedő nyomás miatt azonban egyre nehezebbnek bizonyulnak a feladatok, ez pedig még a harcban edzett egységet is kikezdi.

A szerdákhoz hasonlóan csütörtökökre is esik egy izgalmas premier-páros. Március 19-én 21:00-tól a már fél éves tapasztalattal rendelkező John Nolan (Nathan Fillion) mindennapjait követhetjük nyomon Az újonc második évadában. Nolan próbál helytállni az egyre nehezedő rendőri posztban, ráadásul a szakmai megpróbáltatások mellett egy kialakulóban lévő románc foglalja le minden ébren töltött percét. Egyből Az újonc után, 21:55-kor Max Goodwin (Ryan Eggold) kórházigazgató kalandjai következnek a New Amsterdam második évadában. A történet az első szezon végén történt tragikus baleset részleteinek tisztázódásával kezdődik, hiszen az áldozatok memóriája kezd visszatérni. 

Mindenki máshogy próbálja feldolgozni a történteket, de egy biztos: az életük örökre megváltozott!

Március 21-én 21:00-kor egy kicsit más vizekre evezünk, ekkor debütál ugyanis a Gyilkos elmék tizenötödik évada, méghozzá dupla epizódokkal. Az utolsó évadban hőseink legnagyobb feladata továbbra is a Kaméleon, Everett Lynch (Michael Mosley) és lánya, Grace Lynch (Alex Jennings) elfogása, akik már JJ-t, (A. J. Cook) is megsebesítették korábban. A csapatnak új eszközöket is be kell vetnie, hogy mihamarabb kézre kerítsék az elvetemült bűnözőket. 

A sorban hatodik sorozatpremierre is csak március 29-ig kell várnunk, ekkor érkezik ugyanis Az igazság terhe második évada, amit vasárnaponként 13:30-tól követhetünk nyomon, szintén dupla részekkel. Az első évadban Joanna (Kristin Kreuk) győztesként került ki a majdnem a karrierjébe kerülő perből, ez azonban korántsem jelenti azt, hogy hátra dőlve élvezheti a munka gyümölcsét. Miközben társa Billy (Peter Mooney) és testvére, Shane (Andrew Chown) közösen próbálják megmenteni Millwood városát, Joanna egy új ügyön dolgozik, ami az előzőhöz hasonlóan sokkal több annál, mint aminek elsőre látszott...

NEKED AJÁNLJUK
Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Sok magyar nem is tud erről az egyszerű trükkről: milliókat bukhatnak, ha nem figyelnek oda

A vállalkozásunk sikere rengeteg dolgon múlhat, nem elég az ötlet, bizony kemény munkát kell fektetni a sikerbe.

Régi klasszikus tér vissza a magyar boltokba: sokak kedvence lesz ismét elérhető a polcokon

Tíz év után ismét megjelenhet Lakatos István Év Gyerekkönyve-díjas meseregénye, a Dobozváros!

Ez lenne a megoldás a magyarok borzasztó egészségi állapotára? Kevesen ismerik ezt a trükköt

A kutatók szerint az egyik ok, amiért az adakozás javíthatja a fizikai egészséget az az, hogy segít csökkenteni a stresszt és a feszültséget.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 12. péntek
Klára
32. hét
Augusztus 12.
A fiatalok világnapja
Augusztus 12.
Az elefántok napja
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?