18 °C Budapest
Versenytársat kap a Díjnet: akcióval csábítják az ügyfeleket

Versenytársat kap a Díjnet: akcióval csábítják az ügyfeleket

2017. április 3. 17:01

Versenytársat kap a Díjnet számlafizetési szolgáltatása, egyes számlákat már most az OTP új rendszerén keresztül fizethetjük be.

Március végétől a FŐGÁZ ügyfelei számlájukat az OTPdirekt CsekkRendező szolgáltatásán keresztül fizethetik ki. Az együttműködés több millió OTP ügyfelet érint. A regisztrált felhasználók fizetendő számláikról értesítést kapnak, majd a netbanki felületen kártyával kiegyenlíthető a számla. Az e-számlák pedig bármikor könnyen visszakereshetőek és egyszerűen áttekinthetőek.

A szolgáltatás bővítése kapcsán egy promóciót is indít az OTP Bank, amelynek lényege, hogy minden FŐGÁZ szolgáltatói regisztrációval rendelkező, e-számlát választó ügyfél, aki a CsekkRendezőben legalább egy gázszámláját befizeti, egyszeri ezer forint jóváírásban részesül. Ezen felül indul nyereményjáték is, az ügyfelek egy tippjátékban vehetnek részt további értékes nyereményekért. A 3 fődíj nyertese egyenként 250 ezer forint pénznyereményben, további 90 nyertes 25 ezer foirnt értékű elektronikus utalványban részesül.

 

NEKED AJÁNLJUK
Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 25. szerda
Orbán
21. hét
Május 25.
Törülközőnap
Május 25.
Afrika napja
Május 25.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?