Versenytársat kap a Díjnet: akcióval csábítják az ügyfeleket

2017. április 3. 17:01

Versenytársat kap a Díjnet számlafizetési szolgáltatása, egyes számlákat már most az OTP új rendszerén keresztül fizethetjük be.

Március végétől a FŐGÁZ ügyfelei számlájukat az OTPdirekt CsekkRendező szolgáltatásán keresztül fizethetik ki. Az együttműködés több millió OTP ügyfelet érint. A regisztrált felhasználók fizetendő számláikról értesítést kapnak, majd a netbanki felületen kártyával kiegyenlíthető a számla. Az e-számlák pedig bármikor könnyen visszakereshetőek és egyszerűen áttekinthetőek.

A szolgáltatás bővítése kapcsán egy promóciót is indít az OTP Bank, amelynek lényege, hogy minden FŐGÁZ szolgáltatói regisztrációval rendelkező, e-számlát választó ügyfél, aki a CsekkRendezőben legalább egy gázszámláját befizeti, egyszeri ezer forint jóváírásban részesül. Ezen felül indul nyereményjáték is, az ügyfelek egy tippjátékban vehetnek részt további értékes nyereményekért. A 3 fődíj nyertese egyenként 250 ezer forint pénznyereményben, további 90 nyertes 25 ezer foirnt értékű elektronikus utalványban részesül.

 

NEKED AJÁNLJUK
Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 11. hétfő
Árpád
50. hét
December 11.
Nemzetközi hegynap
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. december 10. 18:50
Itt a Pénzcentrum App
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm