32 °C Budapest
UPC-n jön majd a Netflix: hogy mi van?

UPC-n jön majd a Netflix: hogy mi van?

2016. szeptember 14. 19:00

Mivel a UPC tuilajdonosa megállapodott a Netflixszel, ezért a magyar előfizetőknek sem kell majd számítógép vagy okostelefon ahhoz, hogy elérjék a népszerű on demand tartalmat nyújtó szolgáltatást, mert az integrálva lesz a set top dobozokba.

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy a lehető legjobb tartalmakat biztosítsuk előfizetőink számára és izgalommal várjuk az együttműködés további kiterjesztését a Netflixszel. Ennek a megállapodásnak köszönhetően ügyfeleink még szabadabban férhetnek hozzá a Netflix elképesztően gazdag filmes kínálatához, mindössze egy gombnyomással, hiszen ezt a lehetőséget teljes egészében integráljuk megszokott digitális televíziós szolgáltatásunkba.

- idézték Mike Friest, a Liberty Global vezérigazgatóát, a UPC Magyarország közleményében.

Amint a Netflix alkalmazás elérhetővé válik a Liberty Global fejlett digitális platformjain, a Netflixre korábban már regisztrált felhasználók könnyedén böngészhetnek majd a kínálatban úgy, hogy ezentúl nem kell egy harmadik eszközt közbeiktatniuk, hanem rögtön set top boxuk távirányítójával érhetik el a Netflix tartalmakat. A Netflix új felhasználói pedig könnyedén regisztrálhatnak a szolgáltatásra a televíziójuk képernyőjén látható Netflix ikon segítségével, majd ezt követően azonnal és rendkívül könnyen hozzáférhetnek a kívánt tartalmakhoz.

A Liberty Global szolgáltatási területén először Hollandiában indítják el az új Netflix applikációt a Horizon médiaboxokon. A többi országban, köztünk hazánkban is, a szükséges technológiai fejlesztéseket követően, várhatóan 2017 folyamán válik majd elérhetővé az új szolgáltatás.

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 20. vasárnap
Rafael
24. hét
Június 20.
Apák napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?