20 °C Budapest
Állami ingyenmosógépre pályáztál? Ezt jobb, ha tudod

Állami ingyenmosógépre pályáztál? Ezt jobb, ha tudod

2015. november 4. 21:31

Az elmúlt napokban újabb 13 ezer pályázó részére kezdődött meg a kedvezményes mosógépcsere vásárláshoz szükséges Támogatói Okiratok kézbesítése. A pályázók a dokumentum megküldéséről e-mailben kapnak értesítést. A vásárlásra a Támogatói Okirat kézhezvételétől számítva 60 nap áll rendelkezésükre.

Az NFM tájékoztatása szerint hamarosan befejeződik a 2015. július 1-jétől kedvezményes mosógépcserére benyújtott 44 ezer pályázat feldolgozása. Az újabb 13 ezer pályázattal együtt már több mint 23 ezer pályázat bírálata zárult le. A pályázók folyamatosan kapják kézhez elektronikus formában, a pályázati portálon keresztül az energiatakarékos mosógépek megvásárlásához szükséges Támogatói Okirataikat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
által megosztott bejegyzés,

A Támogatói Okiratot nem szükséges kinyomtatni, elegendő a pályázati azonosító és a pályázatban megadott személyazonosításhoz szükséges adatok birtokában valamelyik regisztrált kereskedőhöz elmenni. Az újabb sikeres pályázók listája 2015. november 5-étől a pályázati portálon elérhető lesz. A nyertes háztartások éves szinten akár 12 ezer forintot is megspórolhatnak a víz- és az áramszámlán a mosógépcserével.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?