8 °C Budapest

Milliók üthetik a markodat, ha felbomlik az Unió

MTI
2012. január 2. 19:13

Nagyobb eséllyel - vagyis kisebb nyereményígérettel - kínálják játékra a londoni fogadóirodák azt, hogy 2012-ben az euróövezet részlegesen felbomlik, mint azt, hogy Vilmos herceg elválik feleségétől. Barack Obama amerikai elnök pedig bizton számíthat újjáválasztására, ha helyesnek bizonyulnak az erre jelenleg érvényes oddsok.

A legnagyobb brit online fogadóhálózat, a Paddy Power 2012-re kiírt fogadási lehetőségei között szerepel az euróövezet idei felbomlása, vagyis egy vagy több tagállam kiválása a valutaunióból. A cég ezt meglehetősen nagy valószínűséggel, így elég csekély nyereménylehetőséggel kínálja: a vasárnap erre kiírt esély 4/6 volt, ami átszámítva azt jelenti, hogy 100 fontos téttel ennek bekövetkezte esetén hozzávetőleg 166 fontot lehet nyerni.

A feltétel az, hogy a valutaunió 2012. december 30-án 22 óráig megszűnjön létezni jelenlegi formájában. Ezt egyébként a fogadóiparban kevéssé érdekelt nagy citybeli befektetési és elemzőházak is meglehetősen nagy eséllyel jósolják. Az Economist Intelligence Unit (EIU) - a világ legnagyobb gazdaságelemző csoportja - januárra szóló havi világgazdasági előrejelzésében 40 százalékosra becsülte az euróövezet szétesésének valószínűségét az idén, vagy legkésőbb jövőre.

Vilmos herceg és felesége, Katalin cambridge-i hercegnő válására a nagy londoni elemzőcégek nem dolgoztak ki forgatókönyveket, a Paddy Powernél viszont erre is lehet játszani. A fogadócég jelenleg 100/1 eséllyel kínálja játékra azt, hogy a legismertebb celebek és közéleti személyiségek közül a brit trón várományosa jelenti be az idén elsőként válását hitvesétől. Aki erre feltesz 100 fontot - és fogadása bejön -, az több mint tízezer fonttal lesz gazdagabb.

Az óvatosabbak kisebb kockázattal - és így kisebb nyereményeséllyel - játszhatják meg azt, hogy a hollywoodi álompár, Brad Pitt és Angelina Jolie útjai válnak szét: erre a fogadócég vasárnap 25/1-es kiírást tartott érvényben, ami 100 fontos tét esetén - prémiumokkal és levonásokkal együtt - 2600 fontos potenciális nyereménnyel kecsegtet.

Aki az idei amerikai elnökválasztás eredményére kíván fogadni, a legkisebb nyereményt attól remélheti, ha a hivatalban lévő elnök, Barack Obama újjáválasztását játssza meg. Ezt a Paddy Power 4/5-ös eséllyel írta ki; a cég számítási módszerei szerint ennek alapján 100 fontos tétre 180 fontos nyeremény kalkulálható.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A fő republikánus ellenfél, Mitt Romney győzelmére 7/4-es esélykiírással lehet fogadni, 100 font megreszkírozása esetén 275 fontos várható nyereménnyel. A fogadóiroda szerint a "futottak még" mezőnyébe sorolható a másik lehetséges republikánus kihívó, Newt Gingrich, akinek fogadási nyerőesélye vasárnap 12/1 volt a cég kiírásában. Ez az odds száz font tétre 1300 font nyereményt ígér.

 

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. március 30. 20:02
Ha lemaradt szerda este, most visszanézheti a Televíziós Újságírók Díja gáláját, ahol kiderült, kike...
Kiszámoló  |  2023. március 30. 17:15
Gyakran előfordul, hogy utalnál be pénzt az Államkincstárhoz, csak éppen nem tudod, milyen számlaszá...
Holdblog  |  2023. március 30. 12:59
Mea culpa, de egyetlen szóval sem említettem még, hogy Venezuelában az ember vásároljon bármit is (r...
Bankmonitor  |  2023. március 30. 11:00
Korábban már írtunk az alapszámla jellemzőiről és díjazásáról szóló 262/2016. (VIII. 31.) Korm. rend...
Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 31. péntek
Árpád
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?