7 °C Budapest

A Budapest Bank lett az év bankja a "The Banker" magazin versenyén

2010. december 3. 16:02

A Budapest Bank kapta Az Év Bankja díjat a Financial Times csoporthoz tartozó The Banker magazin nemzetközi versenyén. A nívós pénzügyi lap a pénzintézet stabilitását, felelős működését és nem utolsósorban új, innovatív szolgáltatásait ismerte el a "The Bank of the Year in Hungary - 2010" címmel. Az elismerés immár a negyedik az idei évben a pénzintézetnek ítélt díjak között.

A rangos nemzetközi megmérettetésen a kereskedelmi bankok üzleti teljesítményét vizsgálta a The Banker magazin zsűrije. Az idei évben rekordszámú nevezés érkezett a versenyre, hiszen 149 ország több mint 500 bankja közül választották ki a legjobbakat. A döntőbizottság a pénzintézetek növekedését, pénzügyi eredményeit, stratégiai fejlesztéseit és működésük egyéb területein nyújtott teljesítményét értékelte ki.

A Budapest Bank az elismerést stabil pénzügyi mutatóival, erős likviditási helyzetével és a hosszú távú növekedést elősegítő kezdeményezéseivel érdemelte ki. A zsűri ugyancsak értékelte a bank felelős hitelezési politikáját, az elmúlt időszak kihívásaira adott válaszait valamint a társadalmi felelősségvállalás terén tett erőfeszítéseit és eredményeit.

"Büszkék vagyunk arra, hogy a The Banker magazin bennünket talált a legjobbnak a magyarországi pénzintézetek között, hiszen ez azt jelzi, hogy a helyi piac pozitív visszajelzései mellett a pénzügyi szakma is elismeri teljesítményünket. Mindez azt is jelenti számunkra, hogy a bankunk tevékenysége elfogulatlan nemzetközi mércével is megállja a helyét" - mondta el Sean Morrissey, a Budapest Bank elnök-vezérigazgatója.

 

Középen Malárik Pálcza Edit, a Budapest Bank pénzügyi vezetője, valamint Sean Morrissey, a bank elnök-vezérigazgatója


A szakember azt is hozzátette, hogy a Budapest Bank eddigi nyereséges működésének köszönhetően a 2011-es évre már az optimizmus jegyében készül, és újbóli növekedési terveket fogalmazott meg.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A Budapest Bank számára "The Bank of the Year"-díj sokadik az idei elismerések között. A MasterCard által kiírt Az Év Bankja versenyen kiérdemelte "A pénzügyi kultúra fejlesztése terén legaktívabb bank 2010" címet. Ebben a kategóriában azt a bankot díjazta a zsűri, amely kiemelkedően sokat tett a magyar lakossági és vállalati szegmens általános pénzügyi tudatosságának javításáért. Szintén a MasterCard pályázatán szerzett ezüstérmet a pénzintézet idén bevezetett Egyenlítő Hitelével "Az év lakossági hitelterméke" kategóriában, amelynél az ügyfelek számára legkedvezőbb, leginnovatívabb termékeket ismerték el. Ugyancsak a Budapest Bank kapta meg november végén a CSR Hungary 2010 díjat "CSR Menedzsment - nagyvállalatok" kategóriában a társadalmi felelősségvállalás terén évtizedek óta végzett átfogó, sokrétű munkájáért.


PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 24. 17:44
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) 93 hazai médiafelületet elemezve megvizsgálta, hogy a...
Holdblog  |  2024. április 24. 15:40
Minden múltból nézve egy csoda az EU-tagság és a közös piac. Ahogy Vakmajom írja: Mennyi fantasztiku...
Bankmonitor  |  2024. április 24. 11:33
Várhatóan 2024 júniusában indul az új otthonfelújítási program. A támogatásból az 1990 előtt épült c...
Kiszámoló  |  2024. április 24. 08:26
A múlt század közepén a legtöbb országban a cégek voltak az egyik legjelentősebb adóbefizetők, a tel...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 24. 17:16
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem