27 °C Budapest

Már 156 féle befektetési jegy a Citinél

Pénzcentrum
2009. november 26. 07:50

A Citibank Magyarország új partner bevonásával tovább bővítette befektetési termékpalettáját, hogy ügyfelei számára további lehetőségeket kínáljon a kiegyensúlyozott portfólióalakításra. A Pioneer Investments Alapkezelő által kezelt 14 új alap befektetési jegyeinek forgalmazásával a Citibank kilenc alapkezelő partnerének összesen 156-féle különböző befektetési jegyét kínálja ügyfeleinek - írja a Citibank közleményében.

"Befektetési stratégiánk középpontjában a különböző eszközosztályokhoz tartozó termékek folyamatos bővítése áll, hogy megkönnyítsük ügyfeleink számára, hogy kockázatviselési lehetőségeik, rövid, illetve hosszú távú pénzügyi céljaik elérését támogató portfóliókat tudjanak összeállítani a Citibank saját termékeiből, illetve az általunk forgalmazott termékekből" - mondta Batara Sianturi, a Citibank Magyarország vezérigazgatója.

167 milliárd eurós portfóliójával a Pioneer Investments a legnagyobb európai alapkezelők egyike, amely a világ 31 országában van jelen, alkalmazottainak száma meghaladja a kétezret. Az alapkezelő története egészen 1928-ig vezethető vissza; ekkor indult első alapjuk (US Pioneer alap). Jelenleg a befektetési paletta minden szegmensében kínálnak termékeket.

A Citibank befektetési termékeit a Citibank fiókokban, illetve a befektetési szolgáltatási keretszerződés megkötése után CitiPhone Banking telefonos ügyfélszolgálaton tudják az ügyfelek megvásárolni. A befektetendő minimumösszeg 1000 EUR vagy 1000 USD.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 26. vasárnap
Jusztina
38. hét
Szeptember 26.
Az európai nyelvek napja
Szeptember 26.
A siketek világnapja
Szeptember 26.
Tengerészeti világnap
Szeptember 26.
A tiszta hegyek napja
Szeptember 26.
A fehér kendő napja
Szeptember 26.
A szív világnapja
Szeptember 26.
A Szentírás vasárnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?