-2 °C Budapest

Hogy nyerhetne 1 milliót a hasi-tasis fazon, ha nem kápéban utazna?

2009. november 4. 12:32

Fogyasztói akció lebonyolításával támogatja a Raiffeisen Bank a hazai bankkártya használat további magyarországi terjedését. Az akció ideje alatt minden hónapban 1 millió, 300 ezer és 200 ezer forintot nyerhetnek a résztvevő bankkártya tulajdonosok.

Több az elmúlt időszakban publikált kutatás egyértelműen mutatja, hogy a bankkártya használat területen jól tetten érhető a magyar lakosság egyre nagyobb fogékonysága a pénzügyi mobilitásra. Folyamatosan növekszik a forgalomba kerülő bankkártyák száma és az azzal történő vásárlások és pénzfelvételek száma.

Lang Attila, a Raiffeisen Bank brand menedzsere elmondta a hazai bankkártya kultúra minőségi fejlődését jól jellemzi, hogy míg 3-4 évvel ezelőtt a bankkártya használat 85-90%-a csak és kizárólag a pénzfelvételre irányult, addig 2008-ban először a bankkártyás fizetések aránya már 56%-ot tett ki, meghaladva a kártyával történő készpénzfelvételek számát is. Lang azonban azt is hozzátette, hogy a bankkártya használat tekintetében van még hova fejlődnie a magyar lakosságnak, hiszen míg Magyarországon egy állampolgár 2008-ban évente átlagosan kevesebb mint 18-szor fizetett bankkártyával, ez a szám az EU-ban már 2007-ben 37 volt.

A Raiffeisen a fenti adatokat is figyelembe véve döntött úgy, hogy fogyasztói promóció indításával támogatja a hazai bankkártya használat minél dinamikusabb további elterjedését. A "Vásároljon is bankkártyájával, most milliókat nyerhet" akció keretében minden hónapban 1 millió, 300 ezer és 200 ezer forintot nyerhetnek a bank ügyfelei.

Lang tájékoztatása szerint egy átlagos háztartás számára is könnyen teljesíthető az a részvételi feltétel, hogy a résztvevőnek bármely típusú Raiffeisen bank- és/vagy hitelkártyájával minimum 3 alkalommal vásárolnia kell az adott fordulóban.. A december 15-ig tartó promóció során minden fordulóban a bank által feltett kérdésre megadott tippek alapján a három helyesen tippelő, vagy a helyes válasz értékét legjobban megközelítő játékost jutalmazzák 1.000.000 Ft-tal, 300.000 Ft-tal, 200000 Ft-tal.

Minden résztvevő egy fordulóban csak egyszer tippelhet. A jelenlegi aktuális, 2. forduló kérdése a következőképpen hangzik: Ön szerint hányszor kattintottak 2009. január 1-től 2009. november 22-én 23:59-ig a www.raiffeisen.hu összes oldalára? Erre a kérdésre a tippjüket a vállalkozó kedvű játékosok legkésőbb november 15-ig, míg a harmadik, utolsó forduló jelenleg még nem ismert kérdésére december 15-ig lehet tippelni. Az akcióról további részletek találhatók a www.raiffeisen.hu/milliokatnyerhet oldalon.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

"Ennek a decemberig tartó akciónak az eddigi tapasztalatai is jól mutatják a bankkártya használat elterjedésének mértékét"- mondja Lang. "10-15 évvel ezelőtt egy bank- vagy hitelkártyára épülő promóció nem lehetett volna sikeres. Mára ezen a területen is nagy változás állt be. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy erre a promócióra már néhány hét alatt több ezren regisztráltak."

Lang azt is elmondta, hogy pénzintézetük nemcsak egy-egy akcióval, hanem a bankszámlacsomag ajánlataikkal is igyekeznek ösztönözni ügyfeleiket a minél intenzívebb bankkártya használatra. Ez a törekvés legjobban a Lendület számlacsomagjuk esetében figyelhető meg, amelynél havi 3 ingyenes pénzfelvételt tesznek lehetővé bármely hazai ATM-nél vagy postán, illetve havi díjmentes MobilBanking(SMS) szolgáltatás jár a számlához, amelynek segítségével többek között folyamatosan és naprakészen nyomon követhetőek a bankkártyával végrehajtott tranzakciók.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. december 7. 19:40
A BVOP szerint a visszaéléseket és bűncselekményeket feltáró Átlátszó nevű oknyomozó műhely olyan ké...
Kiszámoló  |  2023. december 7. 12:09
Három hónapja írtam arról, hogy mennyire amatőr módon sebezhető az Államkincstár online felülete, sz...
Bankmonitor  |  2023. december 7. 08:18
A részletes jogszabály alapján számos, eddig homályos részletre derült fény a CSOK Pluszhoz kapcsoló...
Holdblog  |  2023. december 7. 06:13
Adott egy nyersanyagpiac, ahol két ország és lényegében két cég kontrollálja a globális kitermelés 5...
Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 8. péntek
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
OTTHONTEREMTÉS 2024-BEN
Jelzáloghitelek, CSOK Plusz, Babaváró és ingatlanpiaci trendek
Most nem