10 °C Budapest

Citibank: hasznos információ

2009. május 28. 14:32

A budapesti Aréna Plaza vonzáskörzetében a lakossági ügyfelek, a cégtulajdonosok és a kkv-vállalatok mostantól az új Citibank-fiókban juthatnak hozzá a banki szolgáltatásokhoz.

A város egyik legforgalmasabb bevásárló és szórakoztató komplexumában található új fiók a Citibank teljes termék- és szolgáltatáskínálatát nyújtja a magánügyfelek és a kkv-vállalatok számára, beleértve a folyószámlákat, lekötött betéteket, hiteleket, betéti és hitelkártyákat, befektetési termékeket, pénzforgalmi és treasury szolgáltatásokat. Az erős pénzügyi háttérrel rendelkező ügyfelek igényeinek kiszolgálását a Citigold szolgáltatással biztosítják.

Shirish Apte, a Citi Kelet- és Közép-Európa régiójának vezérigazgatója Budapestre érkezett, hogy felavassa a fiókot, ezzel is kifejezve a Citibank és saját elkötelezettségét a magyarországi ügyfelek, a helyi közösségek és az ország iránt.

A fióknyitó ünnepségen a vezérigazgató elmondta: "A jelenlegi kihívásokkal teli időszakban való fióknyitásunkkal is egyértelműen jelezzük ügyfeleinknek, hogy továbbra is stabil és erős partnereik vagyunk, és folyamatosan keressük az új lehetőségeket, hogy közelebb kerüljünk hozzájuk. Üzleti stratégiánk alapján ott nyitunk fiókokat, ahol ügyfeleink vannak, és az Aréna Plaza kétségkívül ilyen hely. Folytatjuk a helyi üzletünk fejlesztését, hogy az ügyfelek számára a legjobb pénzügyi megoldásokat nyújtsuk, és segítsünk nekik eredményesen működni, illetve eligazodni ebben a nehéz, kihívásokkal teli időszakban."

Batara Sianturi, a Citibank Magyarország vezérigazgatója hozzátette: "Minden fiókavatás egy mérföldkő a Citibank Magyarország életében. További új univerzális bankfiókok nyitását tervezzük a főváros egyéb forgalmas pontjain, ahol ügyfeleink könnyen hozzáférhetnek világszínvonalú termékeink és szolgáltatásaink teljes kínálatához. Az Aréna Plaza népszerű új bevásárló és szórakoztató központ, ahol célcsoportjaink gyakran megfordulnak, mi pedig úgy igyekszünk minél jobban igazodni ügyfeleink életstílusához, szokásaihoz és pénzügyi igényeihez, hogy Magyarországon elsőként ebben a fiókban szombaton is nyitva leszünk."

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. február 23. 21:24
A Magyar Rádió egykori hangmérnökét 75 évesen érte a halál.
KonyhaKontrolling  |  2024. február 23. 20:04
Korábban ígértem, hogy beszámoljak a sabbaticalról, ezért most megteszem. Sajnos a bejegyzés írásána...
Holdblog  |  2024. február 23. 19:01
HOLD After Hours. Horváth Ágnessel, a Mol vezető közgazdászával vitatkoztunk olajról, UTE-ról, Molró...
Bankmonitor  |  2024. február 23. 15:14
Ma már szinte mindenki tudja, hogy léteznek akár teljesen ingyenes bankszámlák is, a költségtényező...
Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. február 24. szombat
Szökõnap
8. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm