Citibank: hasznos információ

2009. május 28. 14:32

A budapesti Aréna Plaza vonzáskörzetében a lakossági ügyfelek, a cégtulajdonosok és a kkv-vállalatok mostantól az új Citibank-fiókban juthatnak hozzá a banki szolgáltatásokhoz.

A város egyik legforgalmasabb bevásárló és szórakoztató komplexumában található új fiók a Citibank teljes termék- és szolgáltatáskínálatát nyújtja a magánügyfelek és a kkv-vállalatok számára, beleértve a folyószámlákat, lekötött betéteket, hiteleket, betéti és hitelkártyákat, befektetési termékeket, pénzforgalmi és treasury szolgáltatásokat. Az erős pénzügyi háttérrel rendelkező ügyfelek igényeinek kiszolgálását a Citigold szolgáltatással biztosítják.

Shirish Apte, a Citi Kelet- és Közép-Európa régiójának vezérigazgatója Budapestre érkezett, hogy felavassa a fiókot, ezzel is kifejezve a Citibank és saját elkötelezettségét a magyarországi ügyfelek, a helyi közösségek és az ország iránt.

A fióknyitó ünnepségen a vezérigazgató elmondta: "A jelenlegi kihívásokkal teli időszakban való fióknyitásunkkal is egyértelműen jelezzük ügyfeleinknek, hogy továbbra is stabil és erős partnereik vagyunk, és folyamatosan keressük az új lehetőségeket, hogy közelebb kerüljünk hozzájuk. Üzleti stratégiánk alapján ott nyitunk fiókokat, ahol ügyfeleink vannak, és az Aréna Plaza kétségkívül ilyen hely. Folytatjuk a helyi üzletünk fejlesztését, hogy az ügyfelek számára a legjobb pénzügyi megoldásokat nyújtsuk, és segítsünk nekik eredményesen működni, illetve eligazodni ebben a nehéz, kihívásokkal teli időszakban."

Batara Sianturi, a Citibank Magyarország vezérigazgatója hozzátette: "Minden fiókavatás egy mérföldkő a Citibank Magyarország életében. További új univerzális bankfiókok nyitását tervezzük a főváros egyéb forgalmas pontjain, ahol ügyfeleink könnyen hozzáférhetnek világszínvonalú termékeink és szolgáltatásaink teljes kínálatához. Az Aréna Plaza népszerű új bevásárló és szórakoztató központ, ahol célcsoportjaink gyakran megfordulnak, mi pedig úgy igyekszünk minél jobban igazodni ügyfeleink életstílusához, szokásaihoz és pénzügyi igényeihez, hogy Magyarországon elsőként ebben a fiókban szombaton is nyitva leszünk."

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. október 2. 22:36
A 444 információi szerint hozzávetlegesen 3 milliárd forintba kerül az államnak, hogy átveszi a korm...
Bankmonitor  |  2022. október 2. 12:30
A befektetések és megtakarítások piacán is fontos hírek és újdonságok láttak napvilágot a héten. A B...
Holdblog  |  2022. október 2. 07:00
Archívumunkból (2020) Magyarországon a rendszerváltás utáni években kiépült egy hazai tulajdonb...
Kasza Elliott-tal  |  2022. szeptember 30. 22:01
Adtam és vettem is, és osztalékemelések is voltak, de alapveten most pénzt gyjtök a késbbi vásárláso...
Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 3. hétfő
Helga
40. hét
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?