18 °C Budapest

Citibank: hasznos információ

2009. május 28. 14:32

A budapesti Aréna Plaza vonzáskörzetében a lakossági ügyfelek, a cégtulajdonosok és a kkv-vállalatok mostantól az új Citibank-fiókban juthatnak hozzá a banki szolgáltatásokhoz.

A város egyik legforgalmasabb bevásárló és szórakoztató komplexumában található új fiók a Citibank teljes termék- és szolgáltatáskínálatát nyújtja a magánügyfelek és a kkv-vállalatok számára, beleértve a folyószámlákat, lekötött betéteket, hiteleket, betéti és hitelkártyákat, befektetési termékeket, pénzforgalmi és treasury szolgáltatásokat. Az erős pénzügyi háttérrel rendelkező ügyfelek igényeinek kiszolgálását a Citigold szolgáltatással biztosítják.

Shirish Apte, a Citi Kelet- és Közép-Európa régiójának vezérigazgatója Budapestre érkezett, hogy felavassa a fiókot, ezzel is kifejezve a Citibank és saját elkötelezettségét a magyarországi ügyfelek, a helyi közösségek és az ország iránt.

A fióknyitó ünnepségen a vezérigazgató elmondta: "A jelenlegi kihívásokkal teli időszakban való fióknyitásunkkal is egyértelműen jelezzük ügyfeleinknek, hogy továbbra is stabil és erős partnereik vagyunk, és folyamatosan keressük az új lehetőségeket, hogy közelebb kerüljünk hozzájuk. Üzleti stratégiánk alapján ott nyitunk fiókokat, ahol ügyfeleink vannak, és az Aréna Plaza kétségkívül ilyen hely. Folytatjuk a helyi üzletünk fejlesztését, hogy az ügyfelek számára a legjobb pénzügyi megoldásokat nyújtsuk, és segítsünk nekik eredményesen működni, illetve eligazodni ebben a nehéz, kihívásokkal teli időszakban."

Batara Sianturi, a Citibank Magyarország vezérigazgatója hozzátette: "Minden fiókavatás egy mérföldkő a Citibank Magyarország életében. További új univerzális bankfiókok nyitását tervezzük a főváros egyéb forgalmas pontjain, ahol ügyfeleink könnyen hozzáférhetnek világszínvonalú termékeink és szolgáltatásaink teljes kínálatához. Az Aréna Plaza népszerű új bevásárló és szórakoztató központ, ahol célcsoportjaink gyakran megfordulnak, mi pedig úgy igyekszünk minél jobban igazodni ügyfeleink életstílusához, szokásaihoz és pénzügyi igényeihez, hogy Magyarországon elsőként ebben a fiókban szombaton is nyitva leszünk."

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 18. szombat
Diána
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?