Kiderült: ennyi a nyugdíja Vágó Istvánnak - toronymagasan vezeti a listát

Pénzcentrum2011. március 8. 04:44

A Pénzcentrum.hu amellett, hogy rendszeresen beszámol a nyugdíjakkal kapcsolatos legfrissebb hírekről, statisztikákról és fontos tudnivalókról, nyomon követi azt is, hogy mekkora nyugdíjat kapnak a magyar hírességek. Ezúttal a nézőket televíziós vetélkedőkkel és műveltségi műsorokkal évtizedeken át agytornára kényszerítő Vágó István vallotta be, hogy ő is a nyugdíjasok azon szűk táborához (6,8%-ához) tartozik, akik havi 150 ezer forint feletti ellátással rendelkeznek.

Korábbi összeállításainkból megtudhatták, hogy hány művészünk kénytelen a hatodik ikszen is túl heti rendszerességgel haknizni azért, mert a nyugdíja még a napi kétezer forintot sem éri el. De beszámoltunk már arról is, hogy hiába a nemzetközileg is elismert szakmai múlt (pl.: Oscar-díj), ezt a magyar nyugdíjrendszer egy lyukas petákkal sem honorálja.

A kvízmester toronymagasan vezeti a nyugdíjas hírességek listáját

Vágó István boldog nyugdíjas évekre rendezkedett be, miután 35 éves pályafutást maga mögött tudva, egyik pillanatról a másikra véget ért televíziós karrierje. A legendás műsorvezető elmondása szerint 160 ezer forintos nyugdíjat kap, emellett egyéb megtakarításokkal is rendelkezik - és bár egy hitelközvetítő cég reklámarca, idegenkedik a kölcsönöktől -, így nem kell szűkös nyugdíjas évektől tartania.

A televíziózásnak ugyan búcsút intett, de szabadidejében azért rendszeresen tevézik. Elmondása szerint az utóbbi időben olyan viszonyok uralkodnak a médiában, hogy annak idején hasonló körülmények között talán bele sem vágott volna a tévézésbe.

Vezető elemzés:

Született feleségek és a pénzügyek: mindenkinek vannak titkai

Friss nyugdíjas elemzések:

Megjöttek a friss nyugdíjszámok! Nem titok többé, hogy ki mennyi pénzt kapott
Közel 125 ezer nyugdíjkérelmet utasítottak el 2010-ben
Nyugdíjasok, munkanélküliek: vége a jó világnak!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Kész Átverés Show Vágó Istvánnal:

Paudits Bélának a gázszámla elviszi a fele nyugdíját

"Teljességgel elfogadhatatlan helyzet, hogy az országnak egy olyan kiemelkedő színésze, mint Paudits Béla 50 500 forint nyugdíjat kap" - nyilatkozta a TV2 egyik műsorában Dr. Torgyán József. A politikus üzent a miniszterelnöknek is, hogy terjessze fel Paudits urat olyan művészi kitüntetésre, amely a méltatlan anyagi helyzetéből kiemelné.

Címkék:
paudits béla,