Házastárs helyett adóstársra vágyik az énekesnő! Gyűrű helyett jelzálog?

Pénzcentrum2011. január 19. 04:44

A Groovehouse énekesnője, Judy és barátja nagy lépésre szánta el magát. A pár hitelt készül felvenni, ugyanis eddig nem sikerült annyi pénzt megspórolniuk, ami elég lenne egy családi házra.

A nagy sikerű formáció női tagja és párja, Balázs szilveszter éjszakáján fogadta meg, hogy közös otthont teremtenek maguknak - adta hírül a Blikk. A párnak azóta lakásnézegetéssel, hirdetések böngészésével, és a hitelkonstrukció kiválasztásával telnek napjai.

"Nagyon szeretünk ebben az albérletben lakni, ahol most vagyunk, de már jó lenne egy saját lakásba fektetni a pénzünket" - magyarázta a lapnak Judy a döntésük okát.

A pár több mint két éve van együtt. A baj csak az, hogy ennyi idő alatt nem sikerült előteremteniük azt a pénzt, amiből megvásárolhatnák az álomotthont. Judy mindenképp a főváros zajától távol, vidéken, nyugalomban szeretne élni. Kertre és egy kandallóra vágyik. Azonban az énekesnő elmondása szerint vágyaik megvalósításához mindenképp hitelt kell felvenniük.

"Intézem a hitelkérelmet, mert annyi pénzt nem sikerült összeénekelnem, hogy kifizethessem a házat. Sokkal fontosabb az esküvőnél, hogy végre legyen igazi otthonunk, és szerintem egy hitel szorosabb kötelék két ember között, mint a házasság" - véli az énekesnő, aki azt is elárulta, ha meglesz a közös otthon, szeretnének gyermeket is vállalni.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Címkék: