Törlesztőrészlet jóváírási akció az Erste Banknál

Pénzcentrum2010. szeptember 17. 13:02

Az Erste Bank a hitelezés fellendítése érdekében a 2010. szeptember 16-tól befogadott és legkésőbb 2010. december 15-ig folyósított lakossági jelzáloghitel ügyletekre törlesztőrészlet jóváírási akciót vezet be.

Az akció időtartama alatt folyósított jelzáloghitelek után a 2010. december 21. és 2010. december 31. közötti időszakban egy havi törlesztőrészlettel megegyező összeget írnak jóvá az ügyfelek törlesztési számláján.

Egy havi törlesztőrészletnek a 2010. december 15-én fennálló tőketartozás alapján kalkulált, 2011. február 15-én esedékes, tőkét, kamatot és kezelési költséget tartalmazó törlesztőrészletet tekintik.

Szakaszos folyósítás esetén az akció abban az esetben érvényes, ha az első részfolyósítás 2010. december 15-ig megtörtént. Amennyiben 2010. december 15-ét követően folyósítás növelés történik, ezen részre a jóváírás utóbb már nem érvényesíthető.

Jenhitel meglepetés! A frankhitelesek között háromszor annyi a késedelmes

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Forinthitel körkép - frissítve!

Találtunk frankhitelt! Ha 7% feletti a THM-ed, erre kiválthatod!

Címkék: