HUF és EUR hitelesek figyelem! Kamatot csökkent az Erste Bank

Pénzcentrum2010. április 11. 13:02

Az Erste Bank Hungary NyRt. 2010. április 12-től csökkenti a forint és euró alapú piaci kamatozású jelzáloghitelek kamatát.

Forint alapú piaci kamatozású hitelek kamatcsökkentése:

- az új folyósítású, valamint a meglévő forint alapú, 0% kezelési költséges és Csak Kamat jelzáloghitelek nem akciós kamata 0,7 százalékponttal csökken,
- az új folyósítású forint alapú, 0% kezelési költséges és Csak Kamat jelzáloghitelek akciós kamata 0,8 százalékponttal csökken.

Euró alapú piaci kamatozású hitelek kamatcsökkentése:

- az új folyósítású, valamint a meglévő euró alapú, 0% kezelési költséges és Csak Kamat jelzáloghitelek nem akciós kamata 0,3 százalékponttal csökken,
- az új folyósítású euró alapú, 0% kezelési költséges és Csak Kamat jelzáloghitelek akciós kamata 0,3 százalékponttal csökken.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Júniustól kétféle jutalékot kaphatnak a hitelközvetítők

A 2010. április 12. előtt folyósított hitelek esetében a csökkentett kamat a következő kamatperiódus fordulókor lép érvénybe, míg a 2010. április 12-től folyósított hitelek esetében a csökkentett kamat már a folyósításkor érvényes.

Címkék: