18 °C Budapest

Címke: tolatás (20 cikk)

Pénzcentrum | 2020. február 3. 17:32

Több ezer munkahelyet féltenek a vasutasok: aggódnak a szakszervezetek

Feladni kényszerülhet egyik legfontosabb tevékenységét a legnagyobb magyar vasúti árufuvarozó cég, a Rail Cargo Hungaria Zrt., és ezzel több ezer ember munkahelye is veszélybe kerül, amennyiben a kormány nem teljesíti a tavaly kötött stratégiai megállapodásban vállalt támogatást - áll a Vasutas Szakszervezet és a VDSZSZ Szolidaritás hétfői közleményében. Az RCH esetleges kivonulása az "egyes kocsi" fuvarozásból, közvetve a teljes hazai vasút működésére is veszélyt jelent - írja közös közleményében a vasútnál működő két nagy szakszervezet.

Népszava | 2019. július 17. 10:01

Vallott a MÁV, BKV: tényleg ekkora a baj?

A Magyar Postánál majdnem 250, a MÁV-nál 1000-1100 a betöltetlen állás, a Volán-társaságoknál 900, a BKV-nál pedig 150-200 álláshely betöltetlen.

Pénzcentrum | 2009. január 29. 14:00

Fatális autós szerencsétlenségek: kétezer értelmetlen halál!

A tengerentúli közlekedésbiztonsági intézet összegyűjtötte azokat a leggyakrabban előforduló, autózáshoz kapcsolódó sérüléssel járó baleseteket, amelyek még azelőtt bekövetkeznek, hogy a slusszkulcs elfordult volna. Teljesen normális reakció a méreg, amikor valakit a volán mögött ér baj, de mit érezhetnek azok, akikkel az alábbi balszerencsés dolgok történnek meg?

Pénzcentrum | 2008. december 16. 09:45

Dohányt üldöztek, marihuánát fogtak a pénzügyőrök

A Vám-és Pénzügyőrség Központi Járőrszolgálat Parancsnoksága munkatársai Tokaj körzetében végeztek ellenőrzést. Egy magyar rendszámú Opelt akartak ellenőrizni, azonban a sofőr a pénzügyőr karjelzésére megállás helyett megfordult és elhajtott az ellenkező irányba. A következő ellenőrzési ponton sem állt meg a pénzügyőr jelzésére, őt csaknem elgázolva menekült tovább. Az újabb ellenőrzési ponthoz érkezve a pénzügyőr karjelzésére megállt, majd hirtelen tolatásba kezdett, így összetörte a mögötte haladó járőrautót.

Pénzcentrum | 2006. június 15. 13:30

Problémás garázsok

Az új lakóprojektekhez megépülő garázsok értékesítési problémáit jól összefoglalja egy VIII. kerületi beruházó nemrég tett ironikus nyilatkozata, miszerint jelenleg ő ma az ország legnagyobb garázstulajdonosa.