Számos kedvezmény egy okos döntésért! Mit kínál a K&H Biztosító?

Pénzcentrum2010. november 2. 16:02

A K&H Biztosító az átláthatóságra és a sokrétű kedvezményrendszerre építi idei kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási kampányát. Kedvezményben részesülhetnek többek között az online szerződéskötők, az idős gépjárművel, és a bonus fokozattal rendelkezők, valamint azok, akik egyszerre kötik meg kgfb és casco szerződésüket.

Több fontos változás is történt a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással kapcsolatban az elmúlt év során. Január elsejétől a biztosítási időszak nem a naptári évhez kötődik, hanem a szerződésben meghatározott kockázatviselés kezdetétől számított egy évre szól. A jogszabály rendelkezéseinek megfelelően a korábbi, köbcentiméter alapú számításról kilowatt alapú tarifálásra váltottak a biztosítók, amely jelentős változásokat hozhat a kgfb díjakban a gépjármű tulajdonosok számára.

"Jelenleg 409 ezer kgfb szerződést kezelünk, ez körülbelül a magyarországi szerződésállomány 10 %-a. Idei tarifánk megalkotásakor nagy gondot fordítottunk arra, hogy az teljesen átlátható, egyszerű és egyértelmű legyen.


Kaszab Attila

A K&H kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díja néhány alapadattal könnyen kiszámítható és a honlapunkon pár kattintással a kgfb és a casco szerződés is megköthető" - mondja Kaszab Attila, a K&H Biztosító nem-életbiztosítási üzletágának vezetője.

Köztudott, hogy a gépjármű tulajdonosokat nem egyformán érinti az, hogy immár a motorteljesítmény alapján számítjuk ki a díjakat. Mi úgy dolgoztuk ki a tarifarendszerünket, hogy minél több autós számára legyen előnyös a változás. A jövő évi díjakat és kedvezményrendszerünket ennek figyelembevételével alakítottuk át és vezettünk be több olyan új kedvezményt, amelyeket várhatóan a korábbiaknál szélesebb körben vehetnek igénybe az ügyfelek. Az elérhető maximális kedvezmény mértéke is jelentősen megnövekedett: a tavalyi 40%-hoz képest akár a 47%-ot is elérheti."

A K&H idei kampányában is sokféle és jelentős mértékű kedvezményt biztosít új és meglévő ügyfelei számára. A bonus fokozattal rendelkező személygépkocsi tulajdonosok a bonus-besorolással járó kedvezőbb díjon túlmenően további 10% kedvezményt kapnak. Az A0 vagy bonus-besorolású szerződéseknél a biztosítóváltáskor szintén 10% kedvezményben részesülhetnek a személygépkocsi, motorkerékpár, tehergépkocsi tulajdonosok. Sőt, mostantól még a legmagasabb, bonus 10-es fokozatban lévő K&H-s ügyfelek is kaphatnak további kedvezményeket a bonus díjengedményen felül.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A 2001-ben vagy korábban gyártott gépjárművel rendelkezők is díjkedvezményt kapnak a kgfb díjából: tehergépkocsi esetén 20%-ot, személygépkocsi vagy motorkerékpár esetén 10% -ot. Szintén 10%-kal alacsonyabb lehet a kgfb-díja azoknak a személygépkocsi-tulajdonosoknak, akiknek gyermeke 1996-ban vagy később született. Megmarad továbbra is a 10% kedvezmény a chopper/cruiser és túramotoroknál. A K&H casco biztosítást is kötő ügyfelek pedig 8% díjkedvezményt kapnak.

Azok, akik éves biztosítási díjat fizetnek, vagy csoportos beszedési megbízást adnak, szintén magas kedvezményeket érhetnek el. Az éves díjfizetésnél 8%, féléves díjfizetési gyakoriságnál pedig 4% az engedmény. K&H bankszámláról indított csoportos beszedés esetén 5%-kal, más pénzügyi intézménynél vezetett bankszámla esetén 3%-kal kevesebb díjat kell fizetni. Annak, aki a biztosító honlapjáról is elérhető direktértékesítési csatornán, online köti meg biztosítását, év közben 5% kedvezmény jár.

 

Címkék:
KGFB,