7 °C Budapest

Karambol az M7-esen: így kerüld ki a gigadugót Budapest felé

2015. július 12. 17:07

Már megint karambol nehezíti a hazajutást a Balatonról. Ha nem akarsz felrobbani az idegtől, akkor mutatunk neked egy alternatív útvonalat.

Friss!

Balest miatt több kilométeres torlódás alakult ki az M3-as autópályán Mogyoródnál Budapest felé - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) vasárnap este.

A rendőrség friss tájékoztatása szerint ma délután három autó ütközött össze az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 81-es kilométerszelvénynél. A balesetben senki sem sérült meg, de az eset miatt tíz kilométeres torlódás alakult ki; a helyszíni szemle és műszaki mentés ideje alatt a forgalom egy sávon halad.

Így kerüld el a gigadugót!

Ha nem akarsz szívni a dugóban, egy kisebb kitérővel könnyedén elkerülheted. Fix 2-2,5 óra alatt haza lehet csorogni rajta Budapestre, nincs dugó, ráadásul gyönyörű. Íme az útvonal:

Balatonfőkajár > Füle > Jenő > Nádasdladány > Sárkeszi > Sárszentmihály > Székesfehérvár > 811-es út > Lovasberény > Vértesacsa > Alcsútdoboz > Etyek > Budaörs > Budapest

A kerülőút kiindulási pontja a Balaton legkeletibb pontja, vagyis Balatonakarattya. Az északi partról a 71-es úton végighaladva Nádasdladánynál csatlakozhatunk be; a déli parton pihenőknek pedig a 90. kilométerkőnél kell letérniük az M7-esről (ez még bőven a mai karmbol előtti szakaszon van) és rátérniük az alternatív útvonalra.


Az útvonalat egyébként mi is többször kipróbáltuk, gyönyörű útvonalon, fix 2-2,5 óra alatt haza lehet csorogni, gyakorlatilag a nap bármelyik szakában. Az út a pénteki csúcsban Balaton felé is jól járható, ráadásul megyei matricából sem kell többet venni.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem