Bejelentkezés

Felhasználói név:
Jelszó:
  Mégsem
regisztráció elfelejtettem a jelszavamat
2016. május 24. kedd Eszter, Eliza
Hírek » Vásárlás

Egy magyar is van a hat nyertes között a szuperlottón

Kihúzták az Eurojackpot 8. heti nyerőszámait. Mivel ezen a játékhéten nem volt telitalálat (5+2), így a következő sorsoláson bruttó 40 millió euróért (~12,4 milliárd forint) izgulhatnak majd a nemzetközi játékosok.


Az Eurojackpot nyerőszámai az 8. játékhéten (a február 26-i sorsoláson) emelkedő számsorrendben a következők:

9; 11; 19; 42; 45; 7; 10

A Szerencsejáték Zrt. honlapján található tájékoztatás szerint a legmagasabb nyerőosztályban (5+2) ezúttal se idehaza, se külföldön nem volt telitalálat, pedig ez több, mint 9 milliárd forintnak megfelelő eurót jelentett volna. Hat 5+1-es találat volt viszont, amely szintén jelentős összeget jelent, ráadásul egy magyar is örülhet a szelvényenként 270 ezer eurós (~84,5 millió forintos) nyereménynek.


A többi hazai játékos az alacsonyabb nyerőosztályokkal vigasztalódhatnak - ezekben több mint 18 ezer magyar nyert kisebb-nagyobb összeget.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Mutatjuk: itt élnek a legszegényebb magyar nyugdíjasok
Sokaknak havonta 30 ezer forintnál is kevesebből kell kijönnie.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

Rengeteg a házasságon kívüli gyerek Magyarországon

Az OECD adatai alapján Magyarországon a házasság nélkül együtt élő szülők gyermekeinek aránya 16,3 százalék, míg tíz évvel korábban csupán tízből egy gyerek élt ilyen családban. Ezzel egyébként...

Így készíthetsz filléres házi pizzát szikkadt kenyérből

Ha kicsit elszámoltad magad a bevásárlás során, és maradt néhány szelet szikkadt kenyér, még véletlenül se dobd ki, inkább csinálj belőle pizzát a családnak. És még a tésztakelesztés körüli...
 
NÉPSZERŰ
FRISS