20 °C Budapest
Portrait of unhappy looking in open wallet with shocked expression while holding color shopping bags at mall. Young model spent too much money during shopping time

Elszálltak a sztárok milliókat fizetnek ki a hobbijaikért: van, aki 200 ezret is elkölt a kutyájára

2023. augusztus 18. 20:01

Az emberek rengeteget képesek áldozni a hobbijukra, azonban egyes sztárok már-már arcpirító összegeket költenek el. Bádoki Bettine például imád vásárolni, de rezzenéstelen arccal kiad 100 ezer forintot egy parfümre is. Abebe Dániel, azaz Bebe pedig a 25 éves autójára költ el óriási összegeket, illetve a kutyáira is havonta több mint 200 ezer forintot áldoz.

Az emberek szeretnek sokat áldozni a hobbijaikra, azonban most, a válság közepén érdemes háromszor is átgondolni, hogy mire, mennyit költünk. Egyesek pedig képesek akár százezreket is elkölteni a kattanásukra.

Bádoki Bettina például óriási összegeket képes elkölteni ruhákra, azon belül is a turkálók szerelmese. Ami sokkal drágább, mint azt elsőre gondolnánk, hiszen sok üzletben már olyan árak vannak, mint egy fastfashion ruhaboltban, ráadásul a drága parfümöknek is nehezen áll ellen. Akár 100 ezer forintot is képes otthagyni egy-egy üvegért. A vásárlás mániája pedig már odáig fajult, hogy vőlegényével, Zdroba Patrikkal is rendszeresen összevesznek rajta.

Mint zenész és énekes a stúdióban lévő dolgokra költök, de nekem a kocsi a mániám. Van egy 25 éves autóm, aminek az a különlegessége, hogy nem sokat gyártottak belőle a világon. Imádom ezt a kocsit, ráadásul kettő van belőle. Egyet vettem ugyanis donornak, miután már nem lehet alkatrészeket találni hozzá

– mondta Bebe az RTL Reggeliben, aki eddig ebbe az autóba 3,5 millió forintot fektetett, és 1,1 millióba került maga az autó. Az énekes viszont a kutyáira is rengeteget költ: egy céggel főzeti a kutyáinak a kajáját, így havonta körülbelül 200 ezer forintot költ a nagytestű kutyákra.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem