21 °C Budapest

Lidl: indulhat a pontgyűjtés a Citibankkal

2011. május 31. 18:02

Pontgyűjtő hitelkártyával jelentkezik Citibank a magyar piacon. A Citi Life új hitelkártyával az ügyfelek Citi Forintokat gyűjtenek a hazai és külföldi vásárlásaikkal.

Az ún. Citi Forintokat pénzvisszatérítésre, változatos árkedvezményekre és különleges ajánlatokra válthatják be az ügyfelek a Citi Life webáruházban. A hitelkártyának nincs éves díja, amennyiben a fő- és társkártyákkal együttesen végzett havi költések átlagösszege eléri az 50 ezer, illetve éves szinten legalább a 600 ezer forintot.

Így lehet pontot gyűjteni

A Citi Life kártyával minden egyes belföldi vagy külföldi vásárlással automatikusan Citi Forintokat gyűjthetsz, bárhol is vásárolsz - a partnerüzletekben extra pontokat (Citi Forintokat). Ha a kártyával nem partnerüzletben vásárolsz, minden elköltött 100 Ft után 1 Citi Forintot kaphatsz. Az összegyűjtött Forintokat a webáruházban válthatod be 1:1 értékben, vagyis 1 Citi Forint beváltáskor 1 Ft-ot ér.

Minden ügyfél 5 ezer Citi Forinttal indul a kártya aktiválásakor, majd az igénylés helyszínétől és időpontjától függően további 5 ezer vagy akár 10 ezer Citi Forintot is gyűjthet, ha a Citi Life kártyás vásárlásai elérik a 25 ezer vagy a 15 ezer forintot a meghatározott feltételek szerint.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A Citi Life partnerek a következők: Baumax, Cinema City, City Taxi, Dockyard, Douglas, Euronics, InterSport, Jackpot Cottonfield, Kika, Libri, Lidl, Optiris Optika, Salamander, Shell, StartUtazás, Triumph, ticketexpress.hu.

 

NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 13. hétfő
Szervác, Imola
20. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem