Bejelentkezés

Felhasználói név:
Jelszó:
  Mégsem
regisztráció elfelejtettem a jelszavamat
2016. május 28. szombat Emil, Csanád
Hírek » Utazás

Durva: hatalmas kődarabok potyognak a Petőfi hídról

  • MTI
  • 2016. március 2. szerda 18:31

Tégla méretű kő- és vasbetondarabok hullottak le szerda délelőtt Budapesten a Petőfi hídról a budai alsó rakpartra - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság az MTI-vel. A Budapest Közút Zrt. tájékoztatása szerint már nincs több veszélyes útburkolatdarab.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője korábban elmondta: a tűzoltók létrás kocsiról eltávolították a hídról a még veszélyesen lógó darabokat, erre az időre lezárták a Petőfi hídnál a budai alsó rakpartot.

Senki sem sérült meg, anyagi kár sem keletkezett. A hídmester bevonásával indítottak vizsgálatot, aki megállapította, hogy burkolati elemek hullottak le a hídról - közölte a szóvivő.

A Budapest Közút Zrt. szerda délutáni, az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a változékony, csapadékos időjárás miatt meglazult útburkolati elemek, egy burkolókő és egy kábeltálca darabja esett le reggel a Petőfi hídról.

Almássy Kornél vezérigazgató közleményében az áll: a Budapest Közút hídmestere a tűzoltókkal átvizsgálta a hidat, amelyről további mozgó darabokat távolítottak el. Jelenleg nincs több veszélyes útburkolati darab.

A társaság gyakoribb ellenőrzéssel próbálja segíteni, hogy a jövőben hasonló balesetveszélyes helyzetek ne alakulhassanak ki.

Hozzátették: a híd szerkezete nem sérült meg, ugyanakkor a történtek is megerősítik, hogy szükséges a Petőfi híd felújítása, amelyre a Lánchíd felújítása után kerülhet sor.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Mit szólnál hozzá, ha alanyi jogon járna fizetés?
Nem vicc, Magyarországon is szóba került!


Feliratkozom a hírlevélre!

 

Ilyen lesz a jövő pornófilmje: egyre népszerűbb ez az őrület

Úgy tűnik, hogy megvan az idei év őrülete a felnőttfilmek között, egyre többen keresnek ugyanis a "slow motion" vagyis lassított felvétel szóra a PornHubon. Három éve még csupán a keresések...

A legszuperebb filléres csodaszer levéltetvek ellen

Eső volt, napsütés van, minden ideális ahhoz, hogy gyönyörűen fejlődjenek a növények a kertben. Tegnap épp elégedetten sétáltam a sorok között, amikor levéltetvekre bukkantam. Szerencsére a legjobb...
 
NÉPSZERŰ
FRISS