Budapest / Hungary - March 9, 2020: Wizz Air Airbus A320 HA-LPO passenger plane arrival and landing at Budapest Airport

Mesebeli nyaralóhelyre indít járatot a magyar légitársaság: ekkortól lehet utazni

2023. július 14. 17:31

Egyre növekszik az egyiptomi kínálat a népszerű magyar légitársaságnál: most egy újabb egyiptomi célvárost vettek fel a kínálatba.

A Wizz Air újabb, immár negyedik egyiptomi járatát jelentette be Magyarországról. Ezúttal az egzotikus ország mesés tengerparti szakaszairól ismert városába, Hurghadába juttatja el utasait a légitársaság Debrecenből, megfizethető áron. Az első Hurghadába tartó gép október 29-én száll fel. A Wizz Air weboldalán és mobilapplikációjában mától elérhető a jegyvásárlás az új útvonalra.

A Wizz Air október végétől kezdve hetente két járatot indít Debrecenből az egyiptomi Hurghadába. A járatok csütörtökönként és vasárnaponként közlekednek majd a téli szezonban. Az üdülőváros a Vörös-tenger partján, Egyiptom fővárosától, Kairótól 450 km-re fekszik. Hurghada a tapasztalt és kezdő búvárok kedvenc helyszíne, hiszen többek között káprázatos korallzátonyairól, valamint a környező, lélegzetelállító szigetekről híres, amelyek a turisták számára hajóval is megközelíthetők.

Hurghada egy visszatérő új járat a Debrecen Nemzetközi Repülőtér életében, mely utoljára 2019-ben volt elérhető és igen nagy népszerűségnek örvendett. Öröm számunkra, hogy a Wizz Air kínálata ezúttal egy olyan üdülőjárattal bővül Debrecenből, mely a téli menetrendben válik elérhetővé és repíti el az utazni vágyókat a Vörös-tenger partjára

– mondta Király Tamás, a Debrecen International Airport Kft. ügyvezetője.

A cégnél is izgatottan készülnek az új járat indulására. Elmondásuk szerint már csaknem 200 ezer jegyet kínálnak a népszerű arab országba.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Mindig öröm olyan újonnan induló járatról beszámolni, amelynek köszönhetően messzi és egzotikus tájakra repíthetjük el utasainkat. Mivel Egyiptom jól láthatóan egy rendkívül népszerű úti cél, már a negyedik járatunkat indítjuk ebbe az országba – így már közel 190 000 jegyet kínálunk Egyiptom különböző pontjaira hazánkból. Emellett azzal is szeretnénk minél több utazni vágyó számára elérhetővé tenni ezeket a csodálatos desztinációkat, hogy megfizethető áron biztosítjuk a jegyeinket egyiptomi járatainkra is

– mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 27. szombat
Zita
17. hét
Április 27.
Morse nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 27. 19:15
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm